Level Eleven

Amsterdam
Dineren, Vergaderen, Trouwen, Feesten
10-60

Level Eleven is de perfecte locatie om uw zakelijke bijeenkomst te organiseren. Level Eleven heeft drie verschillende locaties met vergaderzalen. Zo hebben zij de locaties: Centraal Station, De Dam en De Jordaan. De zalen kunnen gebruikt worden als zaal voor uw training, vergadering of bijeenkomst.

Centraal Station

Uitzicht op het Centraal Station van Amsterdam! Absoluut indrukwekkend en onvergetelijk. De trams, de toeristen, de bussen, fietsers en natuurlijk de echte Amsterdammers. Alle ingrediënten voor een inspirerende bijeenkomst voor uw gasten. De zaal is perfect voor uw training vergadering of bijeenkomst maar is ook in te zetten als subzaal om met een deel van de groep uit een te gaan.

De Dam

Vergaderzaal De Dam heeft een intieme sfeer door de halfronde zaal met uitzicht over Amsterdam. Het magische uitzicht over het centrum en de Amsterdamse grachten draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst. Ook deze ruimte is in te zetten als subzaal om met een deel van de groep uit een te gaan. De ruimte is ook in te zetten als subzaal om met een deel van de groep uit een te gaan.

De Jordaan

De Jordaan is een van de meest bijzondere stadswijk van Nederland. Deze mooie stadswijk op de achtergrond, waar de grenzen worden gevormd door de grachten van de Brouwersgracht en van de Prinsengracht. De ruimte is ook in te zetten als subzaal om met een deel van de groep uit een te gaan.

Capaciteit

U-vorm Carré School Cabaret Kring Theater
Centraal Station 17 gasten 18 gasten 19 gasten 25 gasten 17 gasten 30 gasten
De Dam 25 gasten 28 gasten 21 gasten 40 gasten 28 gasten 60 gasten
De Jordaan 13 gasten 16 gasten 13 gasten 20 gasten 16 gasten 25 gasten

 

Voor meer informatie over Level Eleven klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten