MED Trattoria

Medemblik
Vergaderen, Feesten
5-200

Een trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en eerlijke, verse Italiaanse gerechten. Het restaurant ziet er modern uit en beschikt over een prachtige bar voor een drankje of een echte Italiaanse espresso. Naast het sfeervolle restaurant beschikt MED Trattoria over een prachtig terras met bijzonder uitzicht over de haven van Medemblik.

Diverse ruimtes

Voor de invulling van een feest, vergadering, of evenement beschikt MED Trattoria over diverse ruimtes, zowel binnen als buiten. Naast bijvoorbeeld een zaal met eigen bar en dakterras op de 1e verdieping biedt het omliggende terrein ruime mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen. Daarnaast is voor gelegenheden de benedenruimte in het restaurant te huren als zowel ook de patio voor het restaurant.

Vergadering

Vergaderen in Medemblik met een inspirerend uitzicht op het IJsselmeer! MED Trattoria beschikt over een unieke ruimte op de eerste verdieping waar u kunt vergaderen met direct uitzicht op de haven. De vergaderlocatie beschikt over een eigen bar en tevens over een eigen dakterras. Hierdoor kunt u naar buiten voor een verfrissende break-out of om natuurlijk de dag af te sluiten met een barbecue.

 

Voor meer informatie over MED Trattoria klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten