MED TRATTORIA

Medemblik
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
5-200

Een trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en eerlijke, verse Italiaanse gerechten. Het restaurant ziet er modern uit en beschikt over een prachtige bar voor een drankje of een echte Italiaanse espresso. Naast het sfeervolle restaurant beschikt MED Trattoria over een prachtig terras met bijzonder uitzicht over de haven van Medemblik.

MED Trattoria ligt in het oude stadje Medemblik, direct aan het IJsselmeer waar zich een groot parkeerterrein bevindt aan de voordeur. De ruimtes die wij beschikbaar stellen zijn voor groepen van 4 tot 100 personen en is uitermate geschikt voor een vergadering, workshops, cursus, training, presentatie of expositie. Tijdens deze evenementen kunnen wij audiovisuele middelen inzetten en catering conform uw wensen verzorgen. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om ons voor te stellen, als team MED Weddings, en onze taak als weddingplanner is het tot stand laten komen van jullie droomhuwelijk en te denken aan de dingen waar jullie niet aan hebben gedacht. Een bruiloft is als een maatkostuum; iedere bruiloft moet tot in de kleinste details worden besproken en zorgen dat alles goed past.

DIVERSE RUIMTES

Voor de invulling van een feest, vergadering, of evenement beschikt MED Trattoria over diverse ruimtes, zowel binnen als buiten. Deze locatie beschikt over een zaal met eigen bar en dakterras op de 1e verdieping. Daarnaast biedt het omliggende terrein ruime mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen. Daarnaast is voor gelegenheden de benedenruimte in het restaurant te huren als zowel ook de patio voor het restaurant.

VERGADERING

Vergaderen in Medemblik met een inspirerend uitzicht op het IJsselmeer! MED Trattoria beschikt over een unieke ruimte op de eerste verdieping waar u kunt vergaderen met direct uitzicht op de haven. De vergaderlocatie beschikt over een eigen bar en tevens over een eigen dakterras. Hierdoor kunt u naar buiten voor een verfrissende break-out of om natuurlijk de dag af te sluiten met een barbecue.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

MED Trattoria dé plek voor jullie huwelijk; van een intiem diner vanaf 5 personen tot aan een knalfeest voor maximaal 750 gasten feest het kan allemaal bij MED. Daarnaast kunnen wij niet alleen jullie feest, diner en receptie verzorgen maar kan je ook nog is bij ons trouwen; dus ook de ceremonie kan bij ons plaats vinden, romantisch uitkijkend over het IJsselmeer! Dé ideale plek voor jullie huwelijk dus! MED Trattoria beschikt over een mooie ruimte en feestlocatie op de 1e verdieping voor vergaderingen, feesten en partijen. Deze unieke feestlocatie in Medemblik beschikt over een eigen bar en natuurlijk een prachtig uitzicht over de haven en het IJsselmeer.

Ook beschikt de eerste verdieping over een eigen dakterras zodat bij mooi weer het feest zowel binnen als buiten is! Tot de mogelijkheden behoort daardoor een gezellig feest met een barbecue op het dakterras of natuurlijk eerst dineren in het restaurant om vervolgens het feest boven te vervolgen! Voor grotere partijen is het uiteraard ook mogelijk om het gehele restaurant af te huren (of delen hiervan), zodat jullie met je hele gezelschap kunnen genieten van ons gehele restaurant. Zo zijn er nog veel meer ideeën te bedenken om een vergadering, evenement of bedrijfsuitje te doen slagen waar nog lang over wordt nagepraat.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen of over een zakelijke bijeenkomst? Wij maken graag voor u een voorstel op maat.

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten