Museum ’t Kromhout

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
50-250

Museum ’t Kromhout is bekend geworden door haar legendarische Kromhoutmotoren. De Westkap en Oosthal, beide industriële rijksmonumenten, zijn gebouwd rond 1880. In 1967 werden de scheepsactiviteiten beëindigd en werd de sloop van deze unieke plek aan de Nieuwe Vaart voorbereid. Dankzij een grote bijdrage van het Prins Bernhard Fonds kon de werf in 1975 toch nieuw leven worden ingeblazen.

De Westkap is nog steeds in gebruik als scheepswerf en is omgeven door oude schepen. In de Oosthal heeft een gedeelte van de collectie van het Kromhout museum een prominente plek, waardoor er een unieke sfeer ontstaat.

Op deze mooie locatie hebben wij onder andere een prachtige huwelijksreceptie mogen verzorgen, en met de robuuste en industriële stijl van de locatie is er de mogelijkheid om telkens weer iets unieks neer te zetten.

De Oosthal kan worden gehuurd voor evenementen waar bijvoorbeeld tussen de historische en nog werkende Kromhoutmotoren, een robuuste vloer flexibel kan worden ingericht. Ook is de ruimte uitermate geschikt voor dagactiviteiten als lezingen, workshops en presentaties tot 200 personen. Bij een diner is er plek voor 175 personen, en bij een receptie maar liefst ruimte voor 250 personen.

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden bij Museum ’t Kromhout.

Receptie Diner
242 gasten 175 gasten

Locatie

Museum ‘t Kromhout is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer maar ligt ook op loopafstand van het stadhuis en het Centraal Station. De scheepswerf is ook bereikbaar door het water.

 

Voor meer informatie over Museum ’t Kromhout klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten