OLYMPISCH STADION AMSTERDAM

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen
10-22.500

Evenementen die bouwen aan een collectief geheugen, passend bij de kernwaarden waar het Olympisch Stadion voor staat. Namelijk persoonlijk, authentiek, sportief, stijlvol en verrassend.

In het jaar 2000 is het stadion feestelijk heropend. Aan het einde van de jaren negentig was het een spannende periode. Vlak voor de geplande sloop van het gebouw is de status ‘rijksmonument’ toegekend. In rap tempo is het stadion daarna gerenoveerd. Nu maken jaarlijks miljoenen bezoekers gebruik van deze prachtige locatie en de diverse voorzieningen.

Een stadion voor de stad, middenin de stad. De centrale ligging van het Olympisch Stadion is perfect voor iedere bezoeker. De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen een vergadering met uitzicht op het heilige gras, maar ook bijeenkomsten in de grote zaal. Van bijvoorbeeld een bedrijfsclinic tot een spektakel zonder weerga. Het stadion biedt alle praktische voorwaarden voor een geslaagd evenement. Het prachtige stadion heeft bovendien 22.500 zitplaatsen en is gedeeld eigendom van Stichting Olympisch Stadion Amsterdam en Bouwinvest.

HET OLYMPISCH STADION

Deze locatie is ideaal voor niet alleen presentaties, maar ook voor trainingen of een vergadering in klein gezelschap. Een fijne lichte ruimte, gevestigd vlak naast de hoofdingang van het Olympisch Stadion. Bijvoorbeeld vergaderen met een fenomenaal zicht op het Heilige Gras. De Inspiration Room is geschikt voor maximaal 12 personen en heeft een ruime vergadertafel, scherm, minibar en draadloos internet. Het prachtige stadion heeft bovendien 22.500 zitplaatsen. Deze ruimte Het Olympisch Stadion is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en de juiste plek voor nieuwe inspiratie. Veel organisaties kozen in de afgelopen jaren voor deze locatie: voor de allure, de sportieve omgeving en het vleugje verlangen.

Al 90 jaar bijzondere evenementen: vanaf de Olympische Zomerspelen in 1928 tot aan de dag van vandaag. Evenementen die bouwen aan een collectief geheugen, passend bij de kernwaarden waar het Olympisch Stadion voor staat: persoonlijk, authentiek, stijlvol en verrassend. Een stadion voor de stad, middenin de stad. De centrale ligging van het Olympisch Stadion is perfect voor iedere bezoeker. Veel organisaties kozen in de afgelopen jaren al voor het Olympisch Stadion: voor de allure, de sportieve ambiance en het vleugje nostalgie. Het Stadion is levend erfgoed, met een opdracht voor de toekomst. Een publieksstadion in hart en nieren voor iedereen: jong en oud, verleden en heden, klein- en grootschalig, sport en cultuur, breedtesport en topsport. Eens Olympisch, altijd Olympisch!

WAAROM KIEZEN VOOR DEZE LOCATIE?

Internationaal erfgoed voor onder andere bedrijfsevenementen, productpresentaties, congressen, lanceringen;
Veel ruimte voor creativiteit;
Full service locatie;
Op een steenworp van de Zuidas;
Niet alleen eigen parkeergelegenheid maar ook een aanlegsteiger;
Goed bereikbaar met zowel de auto (ring A10) als met het Openbaar Vervoer (OV);
Nabij Schiphol.

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten