Oude Raadhuis Monnickendam

Monnickendam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
5-75

In het stadje Monnickendam in Waterland staat op het Noordeinde het in het bijzonder monumentale patriciƫrs huis dat in 1746 werd gebouwd. Van 1814 tot 1996 deed het huis dienst als raadhuis van Monnickendam.

Het Oude Raadhuis in Monnickendam heeft zowel een hal als trappenhuis en twee mooie kamers in rococostijl. Bijzonder in deze woning is namelijk dat de muren in een kamer behangen zijn met origineel gouden leren behang, daterend uit 1746 en is nog steeds bewaard. Niet alleen de prachtige open haard maar ook de rococo plafonds zijn onderdeel van dit historische interieur. De grote voorkamer en de kamer met de gouden leer behang zijn beschikbaar voor zowel particuliere bijeenkomsten als vergaderingen en diners.

Deze unieke locatie in Noord-Holland is niet alleen geschikt voor diners maar ook voor besloten bijeenkomsten en vergaderingen, of voor een borrel met klein gezelschap. De omgeving van Monnickendam is al met al geschikt voor een dag vullend arrangement met bijzondere activiteiten.

 

Locatie

Het Oude Raadhuis ligt namelijk in Monnickendam. Monnickendam ligt dicht bij Volendam, en is dus makkelijk te combineren. Deze locatie is bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. U kunt daarnaast vrij parkeren voor het huis in Monnickendam.

 

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden bij het Oude Raadhuis in Monnickendam.

Concert 30 gasten
Presentatie 45 gasten
Receptie 45 gasten
Diner 25 gasten
Vergadering 20 gasten
Trouwen 45 gasten

 

Voor meer informatie over het Oude Raadhuis Monnickendam klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten