OUDE RAADHUIS MONNICKENDAM

Monnickendam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
5-75

In het stadje Monnickendam in Waterland staat op het Noordeinde het in het bijzonder het Oude Raadhuis Monnickendam dat in 1746 werd gebouwd. Van 1814 tot 1996 deed het huis dienst als raadhuis van Monnickendam.

Het Oude Raadhuis in Monnickendam heeft zowel een hal als trappenhuis en twee mooie kamers in rococostijl. Bijzonder in deze woning is namelijk dat de muren in een kamer behangen zijn met origineel gouden leren behang, daterend uit 1746 en is nog steeds bewaard. Niet alleen de prachtige open haard maar ook de rococo plafonds zijn onderdeel van dit historische interieur. De grote voorkamer en de kamer met de gouden leer behang zijn beschikbaar voor zowel particuliere bijeenkomsten als vergaderingen en diners.

Deze unieke locatie in Noord-Holland is niet alleen geschikt voor diners maar ook voor besloten bijeenkomsten en vergaderingen, of voor een borrel met klein gezelschap. De omgeving van Monnickendam is al met al geschikt voor een dag vullend arrangement met bijzondere activiteiten.

LOCATIE

Het Oude Raadhuis ligt namelijk in Monnickendam. Monnickendam ligt dicht bij Volendam, en is dus makkelijk te combineren. Deze locatie is bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. U kunt daarnaast vrij parkeren voor het huis in Monnickendam.

CAPACITEIT

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden bij het Oude Raadhuis in Monnickendam.

Concert 30 gasten
Presentatie 45 gasten
Receptie 45 gasten
Diner 25 gasten
Vergadering 20 gasten
Trouwen 45 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten