Oude Raadszaal Monnickendam

Monnickendam
Vergaderen, Trouwen
5-75

In het stadje Monnickendam in Waterland staat op het Noordeinde het monumentale patriciërs huis dat in 1746 werd gebouwd voor de koopman Albert Timmerman en zijn vrouw Maria Bent. Van 1814 tot 1996 deed het huis dienst als raadhuis van Monnickendam.

Het huis heeft een lange gang, trappenhuis en twee fraaie kamers in een vrolijke en fantasievolle rococostijl. Uitzonderlijk is de goudleerkamer. In deze kamer is het oorspronkelijke goudleerbehang bewaard dat nog uit 1746 dateert. Een fraaie schouw en een rococo-stucplafond horen bij dit historische Monnickendam interieur.

Deze unieke locatie in Noord-Holland is niet alleen geschikt voor diners maar ook voor besloten bijeenkomsten en vergaderingen, of voor een borrel met klein gezelschap. De omgeving van Monnickendam is bij uitstek geschikt voor een dag vullend arrangement met bijzondere activiteiten. Noord-Holland Catering & Events kan voor elke gelegenheid een passend arrangement samenstellen.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten