P3 PURMEREND

Purmerend
Borrelen, Vergaderen, Feesten
20-1700

Heeft u een groot feest te vieren of organiseert u een groot evenement? Dan is P3 Purmerend de ideale locatie. Het poppodium beschikt over drie multifunctionele zalen die zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar te gebruiken zijn.

Als poppodium zijnde biedt P3 natuurlijk iets extra’s. Elke ruimte is te vergelijken met een ‘black box’ wat een tal van mogelijkheden met zich mee brengt. De ruimtes zijn bijvoorbeeld voorzien van spectaculair licht en uitstekend geluid. Ook is er een podium aanwezig met alle denkbare faciliteiten.

P3 PURMEREND

P3 beschikt over drie prachtige zalen die per stuk of gezamenlijk verhuurd worden. De zalen zijn geschikt voor onder andere vergaderingen, presentaties en seminars. Maar ook voor beurzen, workshops, bedrijfsfeesten, jubilea, ceremonies en bruiloften. Alle zalen zijn voorzien van moderne technische faciliteiten. P3 Purmerend hebben verschillende ruimtes die geschikt zijn als break-out ruimte tijdens het evenement. Zoals bijvoorbeeld de foyer en de bovenfoyer. Wij kunnen natuurlijk ook een lekkere lunch, iets extra’s bij de koffie, een borrel of een diner regelen. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij regelen het. Rond P3 is er voldoende parkeergelegenheid. Door de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid  is de P3 een uitstekende locatie voor jouw evenement.

GROTE ZAAL

De grote zaal heeft een uitstekende akoestiek en voorzien van moderne technische faciliteiten. Deze zaal is zeer geschikt voor een concert, beurs, presentatie,  bijeenkomsten en een personeelsfeest. De ruimte is flexibel in te richten en heeft een grote bar. De kleedkamers zijn via de zaal te benaderen.

KLEINE ZAAL

De kleine zaal is geschikt voor kleinere concerten, presentaties, vergaderingen en voorstellingen. Deze ruimte wordt ook vaak verhuurd aan scholen voor muziek of dansles. De akoestiek is uitstekend net als de technische faciliteiten. De ruimte is flexibel in te richten en heeft een bar. De kleedkamers zijn via de zaal te benaderen.

THEATERZAAL

De kleine zaal is geschikt voor kleinere concerten, (dans)voorstellingen, repetities en vergaderingen. De zaal heeft een mooie houten vloer en heeft geen apart podium. Er is een uitschuifbare tribune voor 134 personen. In deze ruimte vinden de voorstellingen van Theater de Verbeelding plaats. Deze wordt ook regelmatig verhuurd aan orkesten. De ruimte is flexibel in te richten maar heeft geen bar in de ruimte zelf. De bar vind je bij de ingang van de theaterzaal. De akoestiek is uitstekend net als de technische faciliteiten. De kleedkamers zijn via de zaal te benaderen.

VERGADERRUIMTE

De p3 heeft ook verschillende kleine vergaderruimtes die gereserveerd kunnen worden voor groepen kleiner dan 20 personen.

CAPACITEIT

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden van P3 Purmerend.

  Afmeting Feest Theater Diner
Grote Zaal 330 m2 600 gasten 275 gasten 175 gasten
Grote Zaal + Balkon 425 m2 800 gasten 275 gasten 175 gasten
Kleine Zaal 240 m2 300 gasten 120 gasten 80 gasten
Theater Zaal 208 m2 300 gasten 134 gasten 100 gasten
Foyer 200 m2 200 gasten 60 gasten
Boven foyer 100 m2 100 gasten 20 gasten 20 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten