P3

Purmerend
Vergaderen, Feesten
20-1700

Heeft u een groot feest te vieren of organiseert u een groot evenement? Dan is P3 Purmerend de ideale locatie. Het poppodium beschikt over drie multifunctionele zalen die zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar te gebruiken zijn.

U kunt gebruik maken van de grote zaal met balkon, de kleine zaal, de theaterzaal of de foyer. Deze moderne zalen bieden uitzonderlijke mogelijkheden en zijn volledig naar wens in te richten en aan te kleden.

Als poppodium zijnde biedt P3 natuurlijk iets extra’s. Elke ruimte is te vergelijken met een ‘black box’ wat een tal van mogelijkheden met zich mee brengt. De ruimtes zijn bijvoorbeeld voorzien van spectaculair licht en uitstekend geluid. Ook is er een podium aanwezig met alle denkbare faciliteiten.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten