PANAMA AMSTERDAM

Amsterdam
Vergaderen, Feesten
50-1050

Panama Amsterdam is de ideale locatie voor niet alleen bedrijfsfeesten, maar ook presentaties of congressen. Daarnaast is de locatie ook zeer geschikt voor een bijzondere vergadering. Verder is de locatie te gebruiken voor bijvoorbeeld een smaakvol diner of feestelijke receptie. Door de talloze mogelijkheden is uw avond gegarandeerd een succes! Speciale wensen worden tot in detail gerealiseerd in een op maat gemaakt programma dat resulteert in een memorabel evenement.

Van een feestavond vol heerlijke hapjes voor een paar honderd gasten tot een bedrijfspresentatie. Panama Amsterdam is bovendien de geschikte locatie voor uw evenement. Samen met onze chefs creëren wij niet alleen de mooiste gerechten maar ook culinaire belevingen. Vooral culinaire belevingen waar de liefde voor het product altijd het start punt is. Binnen onze bedrijfsfilosofie ‘Landliefde’ geven wij onder andere lokale telers een podium en platform in onze gerechten. Met veel aandacht en zorg kiezen wij onze leveranciers, veelal kleinschalig en (West-Fries) regionale telers. Hierdoor willen wij het Noord Hollandse erfgoed te vergroten en te behouden. Met een korte supply-chain; rechtstreeks van het land, bij ons in de keuken en zo bij uw op het event!  Zo zijn wij dan ook medeorganisator en realisator van ‘De West-Friese tafel’. Daarvoor creëren wij een samenwerking met de founder; Onno Kokmeijer. Samen met hem creëren wij de mooiste culinaire belevingen van Noord-Holland!

CAPACITEIT

Evenementen organiseren van 50 gasten tot en met 1.050 gasten. Alles is mogelijk!

BEREIKBAARHEID

Panama is gelegen in de buurt van het centrum van Amsterdam. Het is te bereiken via het openbaar vervoer met tram 26 (richting IJburg) of tram 10 (richting het Azartplein).

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten