Panama Amsterdam

Amsterdam
Vergaderen, Feesten
50-1050

Panama is de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, presentaties of congressen. Daarnaast is de locatie ook zeer geschikt voor een bijzondere vergadering. Verder kan de locatie gebruikt worden voor een smaakvol diner of feestelijke receptie. Speciale wensen worden tot in detail gerealiseerd. En wordt er een op maat gemaakt programma gecreëerd. Hierdoor is uw avond gegarandeerd een succes!

Talloze mogelijkheden

Van een feestavond vol heerlijke hapjes voor een paar honderd gasten. Maar echter ook geschikt voor een volledig verzorgd buffet diner. Het is allemaal mogelijk in de Panama Amsterdam. In combinatie met een groot feest of een congres, een unieke locatie in Amsterdam. Daarnaast kan elke gewenste catering en aankleding van de avond met ons besproken worden. En doen wij de volledige verzorging van de avond. Wij helpen graag mee om uw evenement onvergetelijk te maken.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten