Panama Amsterdam

Amsterdam
Vergaderen, Feesten
50-1050

Panama is de ideale locatie voor zowel bedrijfsfeesten, als presentaties of congressen. Daarnaast is de locatie ook zeer geschikt voor een bijzondere vergadering. Verder kan de locatie gebruikt worden voor een smaakvol diner of feestelijke receptie. Door de talloze mogelijkheden is uw avond gegarandeerd een succes!

Talloze mogelijkheden

Van een feestavond vol heerlijke hapjes voor een paar honderd gasten tot een bedrijfspresentatie. Panama Amsterdam is bovendien de geschikte locatie voor uw evenement.

 

Capaciteit

Evenementen organiseren van 50 gasten tot en met 1.050 gasten. Alles is mogelijk! Organiseert u een groot feest en passen uw gasten niet in deze locatie. Dan kunt u kiezen voor een samenwerking met restaurant Happyhappyjoyjoy. Het restaurant is namelijk gevestigd in hetzelfde gebouw.

 

Voor meer informatie over Panama klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten