Passenger Terminal Amsterdam

Amsterdam
Dineren, Vergaderen, Feesten
50-1500

Passenger Terminal Amsterdam is dé eventlocatie in hartje Amsterdam met een fenomenaal uitzicht op de IJ-haven en de binnenstad. Daarnaast heeft de locatie een uitstekende parkeergelegenheden. Onder het golvende dak, ligt een zee aan mogelijkheden voor evenementen. Het transparante en open karakter van de locatie geeft niet alleen een prachtig decor tijdens uw evenement. Maar biedt u de mogelijkheid om de locatie volledig naar wens en behoefte in te vullen en aan te kleden.

De PTA bestaat uit 3 verschillende decks, afzonderlijk van elkaar te huren en biedt deze locatie mogelijkheden voor diverse scala aan evenementen. Van diners tot recepties tot grootschalige beurzen, congressen en personeelsfeesten, het is allemaal mogelijk.

Main deck

Zoals het Main Deck van een schip zich uitstrekt van boeg tot achtersteven. Strekt het Main Deck van PTA zich uit van voor- tot achterkant van het gebouw. De golvende vorm van het zestien meter hoge dak symboliseert de verbinding tussen aan de ene kant land en aan de andere kant water. De enorme houten balken in het interieur zijn in het bijzonder herinnering aan de scheepsbouwtraditie. De transparantie van het gebouw en het vele glas zorgt op het Main Deck voor natuurlijk daglicht met een prachtige lichtinval in alle seizoenen.

Promenade deck

Het Promenade Deck biedt bovendien een spectaculair uitzicht over de IJ-haven en de oude binnenstad van Amsterdam. De glazen wanden en het grote buitenterras aan weerszijden van het Deck bieden u de mogelijkheid om binnen, maar ook buiten te genieten van dit fenomenale uitzicht. Op het Promenade Deck bevinden zich twee glowing walls; vijfentwintig meter lange led-wanden die u in elke gewenste kleur kunt laten branden. Hiermee geeft u uw evenement direct sfeer. Tevens is er een vaste bar, lift en een grote cateringruimte aanwezig.

Panorama Deck

Als laatste deck beschikt de passenger terminal over het Panorama Deck, en geeft met haar 340 m2 direct een intieme sfeer aan uw evenement. Het Panorama Deck bevat een baste bar en is gelegen zoals een Panorama Deck dat behoort, op 10 meter hoogte. Doordat het Deck gesitueerd is op deze hoogte en de glazen constructie tot aan het plafond reikt, ziet u overdag de bezigheden van Amsterdam en s ’avonds de fonkelende lichtjes van de prachtige binnenstad.

Op deze locatie hebben wij verschillende grote publieksevenementen verzorgd en daarnaast ook gala avonden met award uitreiking en feest. Niet alleen alles tot in de puntjes verzorgd, maar ook volledig naar wens van de klant. Met zo’n grote en uitgebreide locatie, is er voor iedereen een uniek evenement te creëren.

 

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden bij Passenger Terminal Amsterdam.

Main Deck Promenade Deck Panorama Deck
Diner 1000 gasten 500 gasten 200 gasten
Beurs 1500 gasten 500 gasten 300 gasten
Congres 1250 gasten 600 gasten 200 gasten
Receptie / Feest 2000 gasten 700 gasten 300 gasten

 

Voor meer informatie over Passenger Terminal Amsterdam klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten