De Posthoornkerk

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
50-300

Gelegen aan de bruisende Haarlemmerstraat, staat de neogotische Posthoornkerk uit 1860. Een echte blikvanger in het centrum van Amsterdam.

Al vanaf het spoor naar Haarlem zie je haar omhoog rijzen uit de oude binnenstad. Met haar drie ranke torens is de Posthoornkerk een blikvanger op loopafstand van Centraal Station. Het middenschip van de kerk is in twee ruimtes te verdelen, waardoor de locatie ook goed is te gebruiken voor congressen. Verder beschikt de kerk over een kelder die in het bijzonder geschikt is voor feesten, workshops en presentaties. In combinatie met de boven ruimte kan er bijvoorbeeld boven gedineerd worden en beneden in de catacomben worden gedanst. Een verborgen underground hot spot in een rijksmonument.

Trouwlocatie

Daarnaast is de Posthoornkerk een officiƫle trouwlocatie van de Gemeente Amsterdam. En is dit ook een locatie waar wij verschillende en prachtige huwelijks ceremonies en recepties hebben mogen verzorgen. Van een mooie ceremonie en feestelijke receptie, tot aan een uitgebreid diner en feest tot in de late uurtjes. Het is allemaal mogelijk en samen met u maken wij een passend voorstel, zodat uw gelegenheid onvergetelijk wordt!

 

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden van de Posthoornkerk.

Theater Receptie Diner
200 gasten 300 gasten 200 gasten

 

Voor meer informatie over de Posthoornkerk klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten