DE POSTHOORNKERK

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
50-300

Gelegen aan de bruisende Haarlemmerstraat, staat de neogotische Posthoornkerk uit 1860. Een echte blikvanger in het centrum van Amsterdam.

De Posthoornkerk de ‘vernieuwde’ kerk is in 1989 in gebruik genomen. Sindsdien wordt de middenruimte verhuurd voor bijzondere gelegenheden voor zowel de particuliere als de zakelijke en culturele markt. De Posthoornkerk is in tegenstelling tot de andere kerken één van de belangrijkste nog overgebleven negentiende -eeuwse kerken van Amsterdam. De kerk beschikt over moderne faciliteiten zoals sanitair, centrale verwarming, kleedruimtes en cateringvoorzieningen.

De Posthoornkerk is zeer geschikt voor bijvoorbeeld theater, culturele presentaties en bruiloften. Maar ook voor diners, recepties, congressen, beurzen, lezingen en concerten. Ook voor theatervoorstellingen en concerten vormt deze kerk een onvergetelijke achtergrond.

Het verwarmde middenschip is in twee ruimtes te verdelen, waardoor de locatie goed is te gebruiken voor verschillende combinaties. Bijvoorbeeld diners en lezingen of huwelijken met een receptie. Door de sfeervolle omgeving is de Posthoornkerk een ideale locatie voor om te beginnen een huwelijk.

TROUWLOCATIE

Daarnaast is de Posthoornkerk een officiële trouwlocatie van de Gemeente Amsterdam. En is dit ook een locatie waar wij verschillende en prachtige huwelijks ceremonies en recepties hebben mogen verzorgen. Van een mooie ceremonie en feestelijke receptie, tot aan een uitgebreid diner en feest tot in de late uurtjes. Het is allemaal mogelijk en samen met u maken wij een passend voorstel, zodat uw gelegenheid onvergetelijk wordt!

CAPACITEIT

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden van de Posthoornkerk.

Theater Receptie Diner
200 gasten 300 gasten 200 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten