Restaurant Jacob

Katwoude
Dineren, Vergaderen, Feesten
5-150

Op kaasboerderij de Jacobs Hoeve in Katwoude begon Henri Willig meer dan 40 jaar geleden met het maken van kaas. In het naastgelegen restaurant; Restaurant Jacob, bent u welkom voor een heerlijke lunch of diner.

Restaurant Jacob

Een restaurant dat past bij de omgeving met zowel een gezellige ambiance als een prachtig uitzicht over het polderlandschap. Het restaurant is de ideale uitvalsbasis om met uw gezelschap een diner of activiteit te combineren. Daarnaast ontvangt het restaurant groepen van 5 tot 150 gasten in de ouderwetse ambiance van een Hollands interieur. U kunt onder andere genieten van een heerlijk kaasplateau, begeleid door middel van mooie wijnen, van een lunch of uitgebreid diner met lokale specialiteiten.

Henri Willig – Jacobs Hoeve

Willig brengt al kaasmaker eerlijke en onderscheidende kwaliteitsproducten naar de consument en is een professionele en duurzame partner voor zijn afnemers, medewerkers en leveranciers met respect voor mens, dier en natuur. Henri Willig produceert al meer dan 40 jaar ambachtelijke kazen in eigen kaasmakerijen in Katwoude en Heereveen. De variƫteiten en smaken zijn van hoge kwaliteit en worden internationaal gewaardeerd. Bekende eigen merken zijn Henri Willig, Hooidammer en Polderkaas.

Locatie

Katwoude ligt aan de IJsselmeerdijk tussen Monnickendam en Volendam. De landelijke omgeving met boerderijen is een typisch voorbeeld van de Noord-Hollandse polder, de voedingsbodem.

 

Voor meer informatie over Henri Willig klik hier en voor meer informatie over Restaurant Jacob klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten