Restaurant Jacob

Katwoude
Vergaderen, Feesten
5-159

Op kaasboerderij de Jacobs Hoeve in Katwoude begon Henri Willig meer dan 40 jaar geleden met het maken van kaas. In het naastgelegen restaurant; Restaurant Jacob, bent u welkom voor een heerlijke lunch of diner.

Een restaurant dat past bij de omgeving met een gezellige ambiance en een prachtig uitzicht over het polderlandschap. Het restaurant is de ideale uitvalsbasis om met uw gezelschap een diner of activiteit te combineren.

Restaurant Jacob ontvangt groepen van 5 tot 150 gasten in de ouderwetse ambiance van een Hollands interieur. U kunt genieten van een heerlijk kaasplateau, begeleid door mooie wijnen, van een lunch of uitgebreid diner met lokale specialiteiten. Noord-Holland Catering zorgt voor een smaakvolle beleving die u nog lang bij zal blijven.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten