River Dream

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Feesten
10-170

De River Dream is geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feesten t/m 170 personen. De salon is erg ruim opgezet en heeft een fijne sfeer. Het meubilair op dit schip is verplaatsbaar, zodat het helemaal ingericht kan worden naar u wens. Als u in het salon zit heeft u ook een prachtig uitzicht op Amsterdam. Als het mooi weer is, kunt u ook nog eens genieten van het weer en het uitzicht boven op het dek.

Jullie en jullie gasten komt niks te kort op het culinaire onderdeel, van een uitgebreid buffet, een luxe walking dinner naar een feest met DJ. Iets heel anders in gedachte? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij denken graag met jullie mee over de invulling van jullie event op de River Dream. Neem hier contact met ons op!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten