RIVER DREAM

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
10-220

Maak kennis met de River Dream. Met haar prestigieuze verschijning weet zij een ieder te imponeren. Met haar vele luxe is iedere vaartocht een gegarandeerd succes!

RIVER DREAM

De grote glaspartijen en het 360graden panoramaraam in het voorschip geven een fantastisch uitzicht op Amsterdam. Bij mooi weer geniet men ook vanaf het panoramadek. De Salon is ‘zeer’ ruim opgezet. maar ademt door de klassieke betimmering een prettige sfeer. Daarnaast is de salon gelijkvloers en uitgerust met flexibel meubilair.

Dit hypermoderne geruisloze schip is uitermate geschikt voor onder andere feesten en partijen. Vanuit de goed geoutilleerde bar en met onze vaste cateraar NH-catering, kunnen wij u goed van dienst zijn. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een uitgebreid buffet, een luxe walking diner of maatwerk. De mogelijkheden zijn ongekend!

De River Dream is daarnaast uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Een dermate geschikte locatie voor: vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, minibeurzen en productpresentaties. De neutrale kleurstellingen bieden de mogelijkheid om de salon een geheel eigen karakter te geven. Zo creëert u mogelijkheden om u bedrijfsidentiteit nog beter tot zijn recht te laten komen.

Jullie en jullie gasten komt niks te kort op het culinaire onderdeel, van een uitgebreid buffet, een luxe walking dinner. Tevens is de River Dream een officiële trouwlocatie! Iets heel anders in gedachte? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij denken graag met jullie mee over de invulling van jullie event op de River Dream.

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten