ROKINVIEW penthouse

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
10-75

Op zoek naar een locatie van topniveau in Amsterdam? Dan biedt het Rokin View u alle gemakken voor zowel uw zakelijke- als privé vergaderingen en bijeenkomsten. Verdeeld over drie verdiepingen beschikt u over meerdere vergadertafels, diverse zithoeken (met open haard), twee dakterrassen, professionele keuken en drie separate toiletgroepen. Het penthouse wordt, afhankelijk van de boeking, volledig naar wens voor u ingericht!

Een bijzondere locatie

De indeling op het Rokin View penthouse is uitermate geschikt voor een workshop, training, brainstormsessie of vergadering. Overigens kunt u tijdens  sessies optimaal gebruik maken van de verschillende verdiepingen waar in verschillende groepen gewerkt kan worden. Bij deze bijzondere locatie zorgen zowel de glazen voorgevel, als het design interieur en inspirerende sfeer voor een unieke beleving voor uw gasten.

Tevens ademt Rokin View door de moderne uitstraling en het design interieur een stijlvolle sfeer uit van internationale allure en is het de ideale omlijsting voor events zoals vergaderingen, productpresentaties, trainingen, workshops en private dining. De drie etages zijn verbonden in een grote ruimte en hierdoor ook uitstekend geschikt voor inspirerende break out sessies.

ROKINVIEW is uitstekend geschikt voor meetings, presentaties, workshops, walking lunches en diners, private dining, film- en fotoshoots en wijnproeverijen.

 

Voor meer informatie over ROKINVIEW klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten