Rokin view

Amsterdam
Trouwen, Feesten
10-75

Op zoek naar een locatie van topniveau in Amsterdam? Dan biedt het Rokin View u alle gemakken voor zowel uw zakelijke- als privé vergaderingen en bijeenkomsten. Verdeeld over drie verdiepingen beschikt u over meerdere vergadertafels, diverse zithoeken (met open haard), twee dakterrassen, professionele keuken en drie separate toiletgroepen. Het penthouse wordt, afhankelijk van de boeking, volledig naar wens voor u ingericht!

Een bijzondere locatie

De indeling op het Rokin View penthouse is uitermate geschikt voor een workshop, training, brainstormsessie of vergadering. Overigens kunt u tijdens  sessies optimaal gebruik maken van de verschillende verdiepingen waar in verschillende groepen gewerkt kan worden. Bovendien heeft deze bijzondere locatie een glazen voorgevel, het design interieur en inspirerende sfeer zorgen daarbij voor een unieke beleving voor uw gasten.

Tevens ademt Rokin View door de moderne uitstraling en het design interieur een stijlvolle sfeer uit van internationale allure en is het de ideale omlijsting voor events zoals vergaderingen, productpresentaties, trainingen, workshops en private dining. De drie etages zijn verbonden in een grote ruimte en hierdoor ook uitstekend geschikt voor inspirerende break out sessies.

Wij verzorgen met veel plezier de volledige catering tijdens uw evenement op het Rokin View. Van vergader arrangementen tot aan een luxe uitgeserveerd diner. Een combinatie van een sprekende aankleding en culinaire hapjes.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten