ROKINVIEW

Amsterdam
Vergaderen
4-50

Het RokinView is een water en een straat in Amsterdam, gelegen tussen de Dam en het Muntplein, onderdeel van de vroegere loop van de Amstel. ROKINVIEW is een modern industrieel vormgegeven penthouse gevestigd in het centrum van Amsterdam. Rokin View in hartje Amsterdam is volledig modern classic ingericht en biedt plaats aan zowel zakelijke als privé bijeenkomsten. De grote glazen gevel biedt een spectaculair uitzicht op het toonaangevende Rokin en zorgt voor een prachtige lichtinval. Dit moderne penthouse met een geweldig uitzicht op de Rokin is gelegen in het hartje van Amsterdam. Het is een moderne locatie met een design interieur.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Wat deze locatie zo speciaal maakt is de lay-out van het penthouse. Het gaat hier om een lay-out met open split levels, met in totaal 3 verdiepingen. Dit betekent dat alle verdiepingen met elkaar verbonden zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te vergaderen op de onderste verdieping, te lunchen op de middelste etage en een drankje te drinken op de bovenste. De capaciteit van Rokinview is 4 -18 personen en staand is dat maximaal 50 personen.

Het Rokinview is door de moderne uitstraling en het design interieur een stijlvolle sfeer uit van internationale omgeving en is geschikt voor een breed soort aan evenementen voor events zoals vergaderingen, productpresentaties, trainingen, workshops, private Dining en fotoshoot. De drie etages zijn verbonden in een grote ruimte en hierdoor ook uitstekend geschikt voor inspirerende break out sessies. Er zijn ook uitgebreide catering mogelijkheden bij elk evenement. Zo kunt u een ontbijt, lunch of een champagne buffet toevoegen aan uw arrangement. Wie weet is dit wel de perfecte locatie voor uw evenement!

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten