Scheepvaartmuseum

Amsterdam
Trouwen, Feesten
20-2000

Met de heropening van het vernieuwde Scheepvaartmuseum heeft Amsterdam er in het bijzonder nog een locatie bij. De binnenplaats ‘Het Open Pleyn’, kan het hele jaar door gebruikt worden voor onder andere grote evenementen.

De collectie van Het Scheepvaartmuseum is één van de grootste en meest vooraanstaande maritieme collecties ter wereld met circa 400.000 objecten. Onder deze objecten vallen onder andere schilderijen, scheepsmodellen, navigatie-instrumenten en wereldkaarten. Ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis. Ontdek daarnaast ook hoe sterk dit verbonden is met in het bijzonder de samenleving van vandaag en van de toekomst.

Het glazen dak van ‘Het Open Pleyn’ geeft de binnenplaats in het bijzonder een fantastische en intieme sfeer. Een speciaal ontwikkelde vloer zorgt voor bovendien een optimale akoestiek. Hierdoor zullen muziek en presentaties er kortom prachtig klinken. De verlichting in de overkapping kan daarentegen worden aangepast.

De zalen van het Scheepvaartmuseum zijn te gebruiken voor echter verschillende evenementen. Van aan de ene kant bedrijfsfeesten en productpresentaties tot aan de andere kant zakelijke bijeenkomsten. Anders gezegd op deze locatie is alles mogelijk.

Tevens beschikt het Scheepvaartmuseum over ‘De Amsterdam’; de door namelijk ruim 400 vrijwilligers gebouwde replica van het VOC Schip.

Locatie

Het Scheepvaartmuseum heeft twee parkeergelegenheden op 10 minuten loopafstand. namelijk parkeergarage Markenhoven en Oosterdok. In het bijzonder kunnen ook speciale wensen zoals het regelen van vervoer worden besproken.

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht van onder andere de mogelijkheden van het Scheepvaartmuseum.

Het Open Pleyn Diner 700 gasten
  Evenement 1.000 gasten
De Kamer van Tromp Theateropstelling 75 gasten
  Receptie 120 gasten
De Kamer van De Ruyter Theateropstelling 125 gasten
  Receptie 175 gasten
De Kamer van Van Heemskerck Theateropstelling 75 gasten
  Receptie 120 gasten
Admiraliteitskamer (alleen ’s avonds) Diner 30 gasten

 

Voor meer informatie over in het bijzonder het Scheepvaartmuseum klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten