Scheepvaartmuseum

Amsterdam
Trouwen, Feesten
20-2004

Met de heropening van het vernieuwde Scheepvaartmuseum heeft Amsterdam er nog een bijzondere locatie bij. Diverse multifunctionele ruimtes bieden ongekende mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen.

De overkapte binnenplaats ‘Het Open Plyn’, kan het hele jaar door gebruikt worden voor grote evenementen. Van recepties tot aan diners. Het glazen dak geeft de klassieke binnenplaats een fantastische en intieme sfeer. Een speciaal ontwikkelde vloer zorgt voor een optimale akoestiek zodat muziek en presentaties er prachtig klinken. De subtiele verlichting in de overkapping kan worden aangepast.

De verschillende zalen van het Scheepvaartmuseum zijn te gebruiken voor verschillende soorten evenementen. Van bedrijfsfeesten tot bruiloften en productpresentaties tot zakelijke bijeenkomsten.

Tevens beschikt het Scheepvaartmuseum over ‘De Amsterdam’; de door ruim 400 vrijwilligers gebouwde replica van het VOC Schip.

De volledige verzorging

Noord-Holland Catering kan voor u een unieke vergadering, presentatie of feest organiseren (klein of groot) in dit prachtige decor waarbij vrijwel alles mogelijk is. Daarbij kunt u denken aan een feest of diner die de gasten terugbrengt naar de jaren waarin de “echte” Amsterdam is gebouwd. Uw gasten zullen zich door middel van de authentieke locatie, de aankleding en de culinaire mogelijkheden in een geheel andere tijd wanen!

De kracht van deze locatie zijn de verschillende, en bovendien vele mogelijkheden. Er zijn er al een aantal beschreven maar denkt u ook aan bijvoorbeeld trouwerijen, netwerkborrels, bedrijfsfeesten en diners. Vooral de combinatie tussen het schip en natuurlijk het museum zorgen voor een unieke locatie.

Op culinair gebied kan Noord-Holland Catering samen met u de perfecte invulling aan uw dag geven. Te denken valt aan mooie hapjes, een buffet, een lunch of een diner, en uiteraard verzorgen wij ook de dranken en de aankleding. Alles bij elkaar zorgt het voor een ervaring welke uw gasten niet snel zullen vergeten.

Om uw bijeenkomst nog specialer te maken, kan Noord-Holland Catering met u meedenken om de VOC-stijl volledig door te voeren, denk daarbij aan acteurs en passend entertainment.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten