Schellingwouderkerk

Amsterdam
Trouwen
20-120

Vlakbij de Oranjesluizen in Amsterdam Noord ligt aan de voet van de dijk het op een terp staande waterstaatskerkje van Schellingwoude. Uit het historisch onderzoek voor en tijdens de restauratie van deze Schellingwouderkerk bleek dat er sinds het begin van de 14e eeuw verschillende kerken op de terp hebben gestaan. De huidige, van oorsprong Hervormde kerk, dateert uit 1866. In 2000 is de kerk volledig restaureert. 

Deze locatie is uitermate geschikt voor trouwerijen, workshops, diners en lezingen. De kerk is tevens uitgerust met een orgel, welke ook kan worden gehuurd.

Het is de perfecte locatie voor een romantische en sprookjesachtige bruiloft.

Locatie

De kerk is dagelijks van 9:00 uur tot middernacht te huur. Daarnaast is de kerk zeer goed bereikbaar met de auto. Verder is er nabij gelegen een gratis ruim parkeerterrein.

 

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht met de mogelijkheden van de Schellingwouderkerk.

Theater Receptie Diner
80 gasten 120 gasten 45 gasten

 

Voor meer informatie over de Schellingwouderkerk klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten