Schouwburg Amstelveen

Amstelveen
Vergaderen, Feesten
20-1000

Van vergaderen met uw zakenrelaties tot het organiseren van meerdaagse congressen. Daarnaast kan uw event eventueel gecombineerd worden met een theatervoorstelling. Het kan allemaal in Schouwburg Amstelveen.

Ten slotte vraagt een bijzondere gebeurtenis om een bijzondere omgeving. Het theater heeft een schitterende ambiance waarin u met uw relaties in een theatrale omgeving kunt overleggen, netwerken en vergaderen.

Mogelijkheden

Dineren onder muzikale begeleiding, een speciale voorstelling om uw congres op te luisteren, thematische aankleding naar wens; het is hier allemaal mogelijk.

Het is bovendien een locatie met kundige technische ondersteuning, en een locatie waar wij ook ruime catering mogelijkheden kunnen bieden. Samen met een stijlvolle ambiance, centrale ligging en gunstige parkeergelegenheid maakt de Schouwburg Amstelveen een prachtige locatie net buiten Amsterdam.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten