STAN HUYGENS

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Feesten
1-35

Een markante en ongeëvenaarde verschijning op het water. Dat is de Stan Huygens! Dat zag ook biermagnaat Freddy Heineken, die jarenlang met dit schip door de Amsterdamse grachten voer. Stap aan boord en waan u in een wereld van luxe. De Stan Huygens is het VIP schip van de vloot en de limousine op het water. 

Dit exclusieve iconische schip is gebouwd in 1991. De Stan Huygens kreeg haar huidige interieur in 2015 tijdens een uitgebreide renovatie. Tijdens de renovatie is de oude scheepsdiesel vervangen voor een elektromotor.

Het schip biedt plaats aan selecte groepen t/m 35 personen. Het interieur is tijdloos en ademt luxe uit. De salon bestaat uit 5 vaste, met leder, bekleden ronde banken. De grote glaspartijen en het glazen dak zorgen voor veel daglicht en een prachtig uitzicht. Met mooi weer kunnen de ramen worden neergelaten. Er zijn twee compleet uitgeruste bars. Het schip heeft een uitgebreid lichtplan waardoor iedere gewenste sfeer kan worden neergezet. Rolstoelgebruikers kunnen dit schip helaas niet betreden vanwege de steile toegangstrap.

Culinair komt u niets te kort. Geniet bijvoorbeeld van een voortreffelijk walking diner. Buffetten zijn i.v.m. de ruimte mogelijk t/m 25 personen. Met haar formaat is de Stan Huygens geschikt voor intiemere gezelschappen die waarde hechten aan luxe en comfort.

De Stan Huygens is in het bijzonder ook geschikt voor de zakelijk markt. Of het nu gaat om een afdelingsuitje, vergaderen, jubileumviering of u wilt indruk maken op uw (inter)nationale gasten. Met dit schip gaat u voor stijl en exclusiviteit.

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten