SugarCity Halfweg

Halfweg
Vergaderen, Feesten
10-2000

SugarCity gelegen in Halfweg aan de rand van Amsterdam, industrieel en rauw zoals de voormalige suikerfabriek uit 1863. Maar door het gedetailleerde industriƫle decor is de locatie juist ook zeer sfeervol.

De hoge ruimtes met meerdere verdiepingen, indrukwekkende atriums en de overgebleven fabrieks-attributen zoals de ketels geven een karaktervol uiterlijk aan de voormalige fabriek.

De locatie

SugarCity heeft tot 21.000 m2 aan fabrieksruimte. Waaronder drie grote ruimtes voor evenementen: de Middenfabriek (3.525 m2), de Pulppersloods (1.000 m2) en de Binnenstraat (900 m2). De Middenfabriek beschikt over meerdere verdiepingen en indrukwekkende atriums. De veelzijdigheid is groot, ruimtes zijn te combineren en zijn allen voorzien van de hedendaagse faciliteiten inclusief een Wifi netwerk. Alle ruimtes zijn afzonderlijk te huren, om ook zo een een intieme sfeer te creƫren voor uw gezelschap.

 

Voor meer informatie over Sugarcity Halfweg klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten