Theater de Meervaart

Amsterdam
Vergaderen, Feesten
10-800

Bent u opzoek naar een locatie met een theatrale achtergrond? Dan is dit voor u de ideale locatie! Theater de Meervaart gelegen in Amsterdam Nieuw West aan de Sloterplas. En is op 5 minuten van de A10 en daarnaast ook goed te bereiken per auto of OV.

De Meervaart

Sinds 1977, is hetde spil van het culturele leven in Amsterdam Nieuw West. Het gebouw werd in 1999 volledig verbouwd. Het theater beschikt over moderne congres- en vergaderfaciliteiten. Naast de ongeveer 300 voorstellingen per jaar, biedt de Meervaart dan ook jaarlijks onderdak aan ca. 150 nationale en internationale congressen en bijeenkomsten. Verder is de locatie geschikt voor een intieme workshop of vergadering. Of ook voor grote bedrijfsfeesten en partijen.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten