Theater de Meervaart

Amsterdam
Vergaderen, Feesten
10-997

Bent u opzoek naar een locatie met een theatrale achtergrond? Dan is dit voor u de ideale locatie! Theater de Meervaart namelijk gelegen in Amsterdam Nieuw West aan de Sloterplas. En is op 5 minuten van de A10 en daarnaast ook goed te bereiken per auto of OV.

Theater de Meervaart

Sinds 1977, is hetde spil van het culturele leven in Amsterdam Nieuw West. Het gebouw werd in 1999 volledig verbouwd. Het theater beschikt over moderne congres- en vergaderfaciliteiten. Naast de ongeveer 300 voorstellingen per jaar, biedt de Meervaart dan ook jaarlijks onderdak aan ca. 150 nationale en internationale congressen en bijeenkomsten. Verder is de locatie geschikt voor een intieme workshop of vergadering. Of ook voor grote bedrijfsfeesten en partijen.

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden bij Theater de Meervaart.

De Rode Zaal

De Rode Zaal heeft een maximale capaciteit van 800 gasten, beschikt over een Full HD projecten en is inclusief licht en geluid.

De Blauwe Zaal

De Blauwe Zaal heeft een maximale capaciteit van 265 gasten, beschikt over een inschuifbare tribune en is inclusief licht en geluid.

De Foyer

De Foyer heeft een maximale capaciteit van 1000 gasten en beschikt over vele technische mogelijkheden. De foyer is sfeervol voor recepties, feesten en presentaties.

De locatie

Theater de Meervaart ligt centraal in Amsterdam tussen het centrum en Schiphol in. Het is makkelijk te bereiken met het OV of met de auto. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor een voordelig tarief.

 

Voor meer informatie over Theater de Meervaart klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten