THEATERKERK HEMELS

Twisk
Vergaderen, Trouwen
10-140

Vaak kan een congreslocatie aanvoelen als afstandelijk en onpersoonlijk, maar bij Theaterkerk Hemels komt u thuis. In het Westfriese Twisk is de voormalig Nederlands Hervormde Kerk de afgelopen jaren omgevormd.  De Theaterkerk is nu dé ruimte voor creativiteit en verbinding. Naast muziek en theater biedt Hemels vanaf nu dan ook een bijzondere, inspirerende plek voor samenkomsten met collega’s of zakelijke relaties.

De theaterkerk hemels programmeert zelf muziek en theater maar de zaal is ook te huur voor eigen optredens en concerten. Daarnaast is de prachtige kerk ook te huur voor andere evenementen zoals rouw- en trouwdiensten, tentoonstellingen, seminars, trainingen en vergaderingen. Theaterkerk hemels verzorgt zelf de licht- en geluidstechniek en eventuele catering.

DE LOCATIE

De Theaterkerk bestaat sinds de 14e eeuw en bevindt zich in het hart van het prachtige lintdorp Twisk, waar nog zo’n 50 andere monumentale gebouwen staan. De precieze bouwdatum van de kerk is niet bekend. De oudste notitie hierover komt uit archieven van het jaar 1395 van de Dom van Utrecht, waaraan het gebouw destijds toebehoorde. Van de periode vóór de reformatie in 1517 is niets bekend. Wat we wel weten is dat Sixtus Rippirus in 1572 als eerste tot predikant werd benoemd. Het register van de plaatselijke kerkorde dateert van 1658.

CAPACITEIT

De ruime, hoge kerkzaal biedt plaats aan gezelschappen tot 140 man, in verschillende opstellingen. Daarnaast verzorgt Hemels voor u de licht- en geluidstechniek. Alles toegespitst op uw wensen.

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten