Theaterkerk Hemels

Twisk
Vergaderen, Trouwen
10-140

Vaak kan een congreslocatie aanvoelen als afstandelijk en onpersoonlijk, maar bij Theaterkerk Hemels komt u thuis. In het Westfriese Twisk is de voormalig Nederlands Hervormde Kerk de afgelopen jaren omgevormd.  De Theaterkerk is nu dé ruimte voor creativiteit en verbinding. Naast muziek en theater biedt Hemels vanaf nu dan ook een bijzondere, inspirerende plek voor samenkomsten met collega’s of zakelijke relaties.

De theaterkerk hemels programmeert zelf muziek en theater maar de zaal is ook te huur voor eigen optredens en concerten. Daarnaast is de prachtige kerk ook te huur voor andere evenementen zoals rouw- en trouwdiensten, tentoonstellingen, seminars, trainingen en vergaderingen. Theaterkerk hemels verzorgt zelf de licht- en geluidstechniek en eventuele catering.

De locatie

De Theaterkerk bestaat sinds de 14e eeuw en bevindt zich in het hart van het prachtige lintdorp Twisk, waar nog zo’n 50 andere monumentale gebouwen staan. De precieze bouwdatum van de kerk is niet bekend. De oudste notitie hierover komt uit archieven van het jaar 1395 van de Dom van Utrecht, waaraan het gebouw destijds toebehoorde. Van de periode vóór de reformatie in 1517 is niets bekend. Wat we wel weten is dat Sixtus Rippirus in 1572 als eerste tot predikant werd benoemd. Het register van de plaatselijke kerkorde dateert van 1658.

Capaciteit

De ruime, hoge kerkzaal biedt plaats aan gezelschappen tot 140 man, in verschillende opstellingen. Daarnaast verzorgt Hemels voor u de licht- en geluidstechniek. Alles toegespitst op uw wensen.

 

Voor meer informatie over Theaterkerk Hemels, klik hier!

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten