Tobacco Theater

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen, Feesten
10-500

Het Tobacco Theater beschikt in het bijzonder over verschillende zalen verdeeld over drie verdiepingen, elk met een totaal eigen karakter. Het theater is een niet-gesubsidieerd theater en daarom worden alle culturele voorstellingen uit eigen portemonnaie bekostigd. Het geld wordt verdiend met commerciële activiteiten waaronder aan de ene kant seminars en aan de andere kant vergaderingen en congressen. Cultuur kost namelijk geld. Het theater houdt van voorstellingen en wil de stad Amsterdam in het bijzonder graag verwennen met bijzondere voorstellingen die je niet snel op andere plekken zou kunnen zien of meemaken. Daar zijn ze intussen erg trots op. De afgelopen jaren hebben er in het Tobacco Theater namelijk vele mooie voorstellingen plaatsgevonden. Jonge opkomende artiesten krijgen kortom een kans. Daar ligt een onder andere grote passie.

Locatie

Het Theater ligt echter op loopafstand van het Centraal Station.

Capaciteit

Het Tobacco Theater beschikt over onder andere de volgende zalen: de Theaterzaal, het Balkon met de Loge, het Bankgeheim, het Rode Gevaar, de Studio, de Foyer en in het bijzonder de Wijnkelder.

Theaterzaal

Een indrukwekkende zaal met een vloeroppervlakte van 200 m² en een hoogte van maar liefst 8.5 meter.
Bij binnenkomst vallen de in het bijzonder industriële bar en het stalen balkon direct op. Stoer en met een timmermansoog voor detail! Door de kortom typerende sheddaken valt prachtig daglicht de zaal binnen.

Het Balkon met de Loge

Boven de robuuste bar, met direct uitzicht op de theaterzaal, bevindt zich over de gehele breedte van de zaal het stalen balkon van maar liefst 13 meter breed. Een geliefde plek voor aan de ene kant special guests of aan de andere kant de regie van een mooie productie. Het balkon staat namelijk in verbinding met de Cubaanse Loge.

De Foyer

De Foyer is een bijzondere creatie van binnenhuisarchitect Wim van de Oude Wetering. Het is namelijk een sfeervolle en rustgevende plek direct naast en in verbinding met de Theaterzaal. Een Double Chesterfield sofa, een antieke piano en een kunstwerk van de schilder Peter Donkersloot (Keith Richard) geven de Foyer in het bijzonder het karakter van een Engelse Heren Sociëteit.

De Studio

Onze indrukwekkend hoge (9 meter) Studio bevindt zich namelijk op de begane grond. Een parelwitte ruimte met zowel een schuin glazen dak als schoon gestoken wanden.

Het Bankgeheim

Waarom zo’n geheim? In deze ook weer prachtige zaal staat een al decennia niet-geopende bankkluis. En wat voor eentje! Het is dé grote eyecatcher in Het Bankgeheim. Niemand is het ooit gelukt deze zowel enorme als dikke kluisdeur te openen…

Het Rode & Zwarte Gevaar

Het onder andere rode en kloppende hart van het TOBACCO Theater! In de catacomben bonst en pompt deze kunstzinnige plek heftig van niet alleen passie maar ook liefde.

De Wijnkelders

De authentieke Wijnkelders van het TOBACCO Theater liggen onder andere verscholen in de catacomben van het oude tabaksgebouw. Een kortom klassiek schouwspel van artistieke bogen en mediterrane muren.

Hieronder volgt en overzicht van de mogelijkheden van het Tobacco Theater.

  De Theaterzaal Balkon & Loge De Studio Het Bankgeheim De Foyer Het Rode & Zwarte Gevaar De Wijnkelders
Receptie 450 gasten 60 gasten 100 gasten 50 gasten 50 gasten 40 gasten 50 gasten
Theater 350 gasten 15 gasten 80 gasten 40 gasten 40 gasten 20 gasten 30 gasten
Diner 240 gasten 40 gasten 50 gasten 30 gasten 30 gasten 24 gasten 48 gasten
Diner aan ronde tafels 160 gasten 50 gasten 30 gasten 30 gasten 20 gasten 30 gasten
U-opstelling 75 gasten 36 gasten
Cabaret 100 gasten 40 gasten 20 gasten 20 gasten
Classroom 120 gasten 50 gasten 20 gasten 20 gasten
Boardroom 10 gasten 20 gasten 20 gasten 10 gasten 20 gasten

 

Voor meer informatie over het Tobacco Theater klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten