Trompenburgh

's-Graveland
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
10-50

Na de verwoesting van de in het bijzonder eerste opzet uit 1654 liet Cornelis Tromp in 1673 de buitenplaats opnieuw aanleggen. Het landhuis met gracht is gesitueerd te midden van een al met al geometrisch park. Na de dood van Tromp in 1691 verhuren de erfgenamen de toch bijzondere buitenplaats enige jaren. In de 18e, 19e en 20e– eeuw zijn er zodoende verschillende wijzigingen bij Trompenburgh aangebracht. Daarnaast zijn diverse sporen in het terrein achtergebleven. De in het bijzonder 17e-eeuwse hoofdstructuur bleef bewaard.

Het bijzondere van Trompenburgh komt vooral tot uiting in een ‘existentiële’ samenhang tussen zowel de tuinaanleg als het huis. Deze onderdelen zijn niet alleen met elkaar verbonden door water, zicht en iconografisch programma maar ook de gave toestand is aanwezig in het huis.

Trouwdag op buitenplaats Trompenburgh!

Met het 17de-eeuwse Trompenburgh heeft ’t Gooi er een ten eerste prachtige trouwlocatie bij. Deze bijzondere historische locatie is omringd door water en heeft uitzicht op een prachtige tuin.
De zowel fraai gedecoreerde als achthoekige Trompzaal is een romantische ambiance om elkaar het jawoord te geven.

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden bij Trompenburgh.

Trouwen 49 gasten
Diner 49 gasten
Receptie 49 gasten
Presentatie 49 gasten

 

Voor meer informatie over Trompenburgh klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten