Van Houtenkerk Weesp

Weesp
Trouwen, Feesten
50-250

De Van Houtenkerk in Weesp heeft een zeer rijk en nog geheel authentiek interieur. De kerk werd in 1906 neergezet in opdracht van de gezusters Van Houten, kinderen uit het beroemde chocoladegeslacht, ten behoeve van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Nederlands Protestantse Bond. Het gebedshuis werd door de kerkgangers aangeduid als ‘gehoorzaal’ en werd in de volksmond het ‘Chocoladekerkje’ genoemd.

De akoestiek van de zaal is uitstekend. Deze schitterende ruimte kan worden gehuurd voor culturele en sociale activiteiten die in overeenstemming zijn met het monumentale karakter van het interieur. Hierdoor zal de oude functie van ‘gehoorzaal’ gehandhaafd en zelfs uitgebreid worden.

De Van Houtenkerk is alle dagen van de week te huur voor onder andere concerten, diners en huwelijken. Er zijn in theateropstelling 180 zitplaatsen, bij een receptie is er plaats tot 200 personen en tijdens een diner tot 120 personen. De kerk ligt aan de Oude gracht in het centrum van Weesp. Op vijf minuten loopafstand vindt u voldoende parkeergelegenheid.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten