VONDELKERK

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen, Feesten
20-250

De Vondelkerk is een uniek en sfeervol monument aan de rand van het Vondelpark, vlakbij het Leidseplein. P.J.H. Cuypers, de bouwmeester van onder andere het Centraal station, het Rijksmuseum en de Posthoornkerk, legde als projectontwikkelaar de Vondelstraat aan. Hij bouwde de kerk midden tussen de huizen en de bouw werd gestart op 1 maart 1872.

Toen sloop dreigde voor het toen verwaarloosde gebouw, werd er een trouwlocatie Amsterdam Vondelkerk plan voor herbestemming ontwikkeld. Een in 1980 opgerichte stichting, maakte een nieuw gebruik en restauratie van de kerk mogelijk. Zodat dit prachtige gebouw tot op de dag van vandaag is kunnen blijven staan.

DE VONDELKERK

Het middenschip van de Vondelkerk is s’ avonds en in de weekeinden te huur voor diners, recepties en lezingen. De kerk is tevens een officiĆ«le trouwlocatie in Amsterdam. Deze sprookjesachtige kerk is gelegen in het hart van de stad en is meer dan geschikt als locatie voor een evenement om lang over na te praten.

Op deze locatie hebben wij meerdere bijzondere huwelijken mogen verzorgen, welke ieder uniek waren en de een nog sprookjesachtiger als de ander. Een heel uiteenlopende locatie en de plek om uw gasten mee te verrassen!

CAPACITEIT

Hieronder volgt een overzicht met de mogelijkheden van de Vondelkerk.

Receptie Concert Diner
225 gasten 200 gasten 120 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten