Werf ’t Kromhout

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen, Feesten
50-250

De historische werf ’t Kromhout, aan de Hoogte Kadijk in Amsterdam, is bekend geworden door haar legendarische Kromhoutmotoren. De Westkap en Oosthal, beide industriële rijksmonumenten, zijn gebouwd rond 1880. In 1967 werden de scheepsactiviteiten beëindigd en werd de sloop van deze unieke plek aan de Nieuwe Vaart voorbereid. Dankzij een grote bijdrage van het Prins Bernhard Fonds kon de werf in 1975 toch nieuw leven worden ingeblazen.

De Westkap is nog steeds in gebruik als scheepswerf en is omgeven door oude schepen. In de Oosthal heeft een gedeelte van de collectie van het Kromhout museum een prominente plek, waardoor er een unieke sfeer ontstaat.

Deze bijzondere maritieme locatie, gelegen aan de Nieuwe Vaart, leent zich uitstekend voor diners, recepties, lezingen en bedrijfspresentaties. De hal is dagelijks te huur, met uitzondering van de dinsdag, waarop het museum haar deuren opent. Op deze mooie locatie hebben wij onder andere een prachtige huwelijksreceptie mogen verzorgen, en met de robuuste en industriële stijl van de locatie is er de mogelijkheid om telkens weer iets unieks neer te zetten.

De Oosthal kan worden gehuurd voor evenementen waar tussen de historische en nog werkende Kromhoutmotoren, een robuuste vloer flexibel kan worden ingericht. Ook is de ruimte uitermate geschikt voor dagactiviteiten als lezingen, workshops en presentaties tot 200 personen. Bij een diner is er plek voor 175 personen, en bij een receptie ruimte voor 250 personen.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten