Westergas

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen, Feesten
20-6500

Op zoek naar een aan de ene kant avontuurlijk en aan de andere kant ongepolijste locatie voor uw evenement? Dan is de Westergas misschien wel wat u zoekt. De verschillende ruimtes van de fabriek zijn namelijk heel divers in grootte en in sfeer. En ze zijn ideaal voor grote publieksevenementen en beurzen, maar zeker ook voor diners en bruiloften.

Capaciteit

Gashouder

Zo is er de Gashouder, welke met de pilaarloze binnenruimte en gietijzeren plafond in het bijzonder het meest karakteristieke gebouw van de Westergas is. Aan de ene kant de ronde vorm en aan de andere kant het industriële karakter geven een extra dimensie aan ieder evenement.

Zuiveringshal west

Zuiveringshal West heeft ruimte voor een groot aantal gasten voor zowel een plenaire bijeenkomst als een diner of bedrijfspresentatie. Ook is het mogelijk deze ruimte te verdelen in twee.

Transformatorhuis

Het Transformatorhuis is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld een feest met een clubachtig decor met loungebanken of voor bijvoorbeeld mooi gedekte tafels voor een sfeervol diner.

Westergastheater

Het Westergastheater bestaat uit de theaterzaal met zowel inschuifbare en flexibele zijwanden als een foyer. Met openstaande wanden kunnen de zaal en foyer tot één ruimte gemaakt worden.

Machinegebouw

Het Machinegebouw is goed geschikt voor zowel presentaties als diners. Vanwege de romantische sfeer en ‘kapel’ is het ook een gewilde trouwlocatie.

Leidinghuis

Het Leidinghuis is een van de kleinere gebouwen op het terrein, en wordt gezien als de verborgen parel en is goed geschikt voor een vergadering of workshop, maar ook voor een kleinere receptie.

Werkkamer

De Werkkamer is goed te gebruiken als vergaderlocatie of voor workshops. De ruimte is ingericht met robuuste en industriële meubels en geven daardoor een unieke sfeer.

 

Hieronder volgt een overzicht met de mogelijkheden van de Westergas.

  Theater Diner Receptie
Gashouder 2100 gasten 1100 gasten 3500 gasten
Leidinghuis 8 gasten 8 gasten 20 gasten
Machinegebouw

–        De ‘Kapel’

200 gasten

50 gasten

180 gasten

40 gasten

265 gasten

50 gasten

Transformatorhuis 600 gasten 400 gasten 750 gasten
Werkkamer 30 gasten 20 gasten 50 gasten
Westergastheater 250 gasten 180 gasten 900 gasten
Zuiveringshal West 1000 gasten 700 gasten 1500 gasten

 

Voor meer informatie over de Westergas klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten