Westergasfabriek

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen, Feesten
20-6500

Op zoek naar een avontuurlijke, ongepolijste locatie voor uw evenement? Dan is de Westergasfabriek misschien wel wat u zoekt. De verschillende ruimtes van de Westergasfabriek zijn heel divers in grootte en in sfeer. En ze zijn ideaal voor grote publieksevenementen en beurzen, maar zeker ook voor diners en bruiloften.

Gashouder

Zo is er de Gashouder, welke met de pilaar loze binnenruimte en gietijzeren plafond het meest karakteristieke gebouw van de Westergasbriek is. Het gebouw heeft een oppervlak van 2500 vierkante meter en een hoogte van 15 meter, en geeft met de ronde vorm en industriële karakter een extra dimensie aan ieder evenement.

Zuiveringshal west

Zuiveringshal West heeft ruimte voor een groot aantal gasten voor een plenaire bijeenkomst, diner of bedrijfspresentatie. Ook is het mogelijk deze ruimte te verdelen in twee. Deze locatie heeft een oppervlak van 1200 vierkante meter en heeft ruimte tot 700 personen in diner of 1500 personen in receptie stijl.

Transformatorhuis

Het Transformatorhuis is goed te gebruiken voor een feest met clubachtig decor met loungebanken of mooi gedekte tafels voor een sfeervol diner. Het Transformatorhuis is 700 vierkante meter groot en heeft ruimte tot 400 personen in diner vorm en 750 in receptie.

Westergastheater

Het Westergastheater bestaat uit de theaterzaal met inschuifbare en flexibele zijwanden en daarachter een foyer. Met openstaande wanden kunnen de zaal en foyer tot één ruimte gemaakt worden. Hier is de ruimte tot 180 personen in diner, 900 in receptie op een oppervlakte van 625 vierkante meter.

Machinegebouw

Het Machinegebouw is goed geschikt voor presentaties en diners tot 200 personen. Vanwege de romantische sfeer en ‘kapel’ is het ook een gewilde trouwlocatie. Deze locatie heeft ruimte tot 180 personen in diner vorm en 265 in receptie/

Leidinghuis

Het Leidinghuis is een van de kleinere gebouwen op het terrein, en wordt gezien als de verborgen parel en is goed geschikt voor een vergadering of workshop en heeft ruimte voor 12 personen in diner vorm. Voor een kleinere receptie is deze locatie ook geschikt, met ruimte tot 40 personen.

Werkkamer

De Werkkamer is goed te gebruiken als vergaderlocatie of voor workshops. De ruimte is ingericht met robuuste en industriële meubels en geven daardoor een unieke sfeer. Ook voor een klein diner voor 20 personen of een receptie voor 50 personen is dit een geschikte locatie.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten