Westerliefde

Amsterdam
Trouwen, Feesten
50-300

De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar zowel ontmoeten als werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met fabrieksgebouwen vind je naast groen en diverse horeca, film-, theater en expositiegelegenheden ook ruimte voor grote en kleine evenementen.

Tegenover de Gashouder vindt je 3 locaties met elk zowel een eigen karakter als een uniek concept. Geniet van zowel de stadse geluiden op het heerlijke Westergasterras als dansen tot in de late uurtjes in de rauwe, industriële Westerunie of kom bijeen in de charmante WesterLiefde. Onder laatstgenoemde opereren onze account managers en worden de drie locaties voor onder andere particuliere en zakelijke evenementen verhuurd. Door deze unieke combinatie van onder andere 3 locaties in 1 kan er makkelijk worden gespeeld met de capaciteit. Samen met de omliggende gebouwen van de Westergasfabriek zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos.

De Westerliefde kenmerkt zich namelijk door de hoge ruimte met kapelachtige ramen, een houten vloer en een pracht van een bar.

Locatie

De WesterLiefde ligt precies tussen het Centraal station en de A10-West en is zowel met het openbaar vervoer, als met de auto of de fiets gemakkelijk bereikbaar. Met de nabij gelegen Q-park Westergasfabriek beschikt de WesterLiefde ook over voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

 

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht met de mogelijkheden van de Westerliefde.

Theater 50-140 gasten
Sit down diner lange tafels 50-120 gasten
Sit down diner ronde tafels 50-100 gasten
Walking dinner/buffet 50-200 gasten
Feest 50-300 gasten

 

Voor meer informatie over de Westerliefde klik hier.

 

Bekijk ook onze andere locaties!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten