ZAANS MUSEUM

Zaandam
Vergaderen, Feesten
30-400

Gevestigd in het Zaans Museum is een zowel unieke als en pittoreske evenementen locatie. Deze bestaat kortom uit de Zaanse Schans en het Zaans Museum. Deze bijzondere locatie is zeer geschikt voor niet alleen een receptie. Maar ook voor een diner of feest. Daarnaast is deze locatie ook voor zowel zakelijk als privé gebruik. Er is een mogelijkheid om een bijeenkomst in het bijzonder te combineren. Met bijvoorbeeld een bezoek aan de Zaanse Schans en het museum zelf. Dat maakt deze locatie extra bijzonder.

Het museum is een cultuurhistorisch museum. Waardoor het zich profileert als educatieve en attractieve publieksgerichte instelling. Het museum heeft een social functie en communiceert met een daarentegen zo breed mogelijk publiek.

MUSEUM CAFE

Het Museum Cafe heeft een panoramisch uitzicht op het Hollandse landschap. De ruimte is vanwege de afmetingen en aanwezige horecavoorzieningen uitermate geschikt voor niet alleen een receptie. Maar ook een zakelijk ontvangst of diner.  Het Museum Café is echter na openingstijd van het museum in combinatie met catering af te huren.

AUDITORIUM

Het Auditorium is een efficiënt ingericht auditorium voor onder andere trainingen. Maar ook voor presentaties, filmvertoningen en bijvoorbeeld instructiebijeenkomsten. De zaal heeft beperkt daglicht. Gelukkig kan de zaal compleet worden verduisterd voor bijvoorbeeld (digitale) presentaties. De zaal is voorzien van zowel Wifi als een geluidsinstallatie. Maar ook van een beamer, projectiescherm, podium en katheder. Op de wanden staan afbeeldingen van de geliefde Verkade-albums.

VERKADEZAAL

De Verkadezaal met uitzicht op het wereldberoemde Hollandse landschap van de Zaanse Schans. Deze ruimte is onder andere zeer geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, presentaties en zakelijke ontvangsten. Dit kan natuurlijk in combinatie met bijvoorbeeld catering. De zaal kan in verschillende opstellingen worden aangeboden en aangevuld met bovendien alle moderne faciliteiten. Doordat de ruimte grote ramen heeft is de zaal met daglicht overgoten. Daarnaast is de Verkadewand een eyecatcher, compleet gevuld met nostalgische reclamebeelden.

CAPACITEIT

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden bij het Zaans Museum.

  Carré U-opstelling Theater Diner Receptie Cabaret Catwalk
Schanszaal 30 gasten 24 gasten 80 gasten 30-60 gasten 80-120 gasten
Schanszaal compleet 180 gasten 60-120 gasten 150-225 gasten 85 gasten
Verkadezaal 18 gasten 100 gasten 90 gasten 90 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten