Zaans Museum

Zaandam
Vergaderen, Feesten
30-400

Gevestigd in het Zaans Museum is een zowel unieke als en pittoreske evenementen locatie. Deze bestaat kortom uit de Zaanse Schans en het Zaans Museum. Deze bijzondere locatie is zeer geschikt voor niet alleen een receptie, maar ook voor een diner of feest. Daarnaast is deze locatie ook voor zowel zakelijk als privé gebruik. De mogelijkheden om een bijeenkomst in het bijzonder te combineren met een bezoek aan de Zaanse Schans en het museum zelf, maakt deze locatie extra bijzonder.

Het museum is een cultuurhistorisch museum, dat zich profileert als educatieve en attractieve publieksgerichte instelling. Het museum heeft een social functie en communiceert met een zo breed mogelijk publiek. Het is zowel fysiek als inhoudelijk verbonden met de Zaanse Schans en stelt zich ten doel verdieping te bieden aan een (toeristisch) bezoek aan de Zaanse Schans.

De locatie is in 1998 op de Zaanse Schans geopend om het Zaanse erfgoed te bewaken en bewaren. In 2009 werd het museum uitgebreid met de Verkade Experience. In 2012 opende het Zaans Museum drie museumlocaties op de Zaanse Schans: de Kuiperij, het Jisperhuisje en het Wevershuis.

Capaciteit

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden bij het Zaans Museum.

  Carré U-opstelling Theater Diner Receptie Cabaret Catwalk
Schanszaal 30 gasten 24 gasten 80 gasten 30-60 gasten 80-120 gasten    
Schanszaal compleet     180 gasten 60-120 gasten 150-225 gasten 85 gasten  
Verkadezaal   18 gasten 100 gasten     90 gasten 90 gasten

 

Voor meer informatie over het Zaans Museum klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten