Zaans Museum

Zaandam
Vergaderen, Feesten
30-400

Gevestigd in het Zaans Museum is een unieke, en pittoreske evenementen locatie welke bestaat uit de Zaanse Schans en het Zaans Museum. Deze bijzondere locatie is zeer geschikt voor een receptie, diner of feest. Zowel voor zakelijk als privé gebruik. De mogelijkheden om een bijeenkomst te combineren met een bezoek aan de Zaanse Schans en het museum zelf, maakt deze locatie extra bijzonder.

Het Zaans Museum geeft de geschiedenis weer van de Zaanstreek doormiddel van afbeeldingen en objecten uit o.a. de 19e eeuw. De Zaanse Schans daarentegen is een groot openluchtmuseum dat vroegere tijden laat herleven middels een unieke woon- en werkbuurt vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen.

Tevens beschikt deze locatie over ‘het Jonge Schaap’ een authentieke houtzaagmolen gelegen aan de Zaan. Deze molen is tevens een catering locatie en een toevoeging aan uw evenement.

Voor een heerlijke lunch, diner, receptie of vergadering kan Noord-Holland Catering zorg dragen voor een onbezorgde dag en natuurlijk voor een perfecte culinaire invulling! Het spreekt voor zich dat de Zaanse Schans zich leent voor meer dan alleen een bijeenkomst. Noord-Holland Catering & Events geeft dan ook graag suggesties om de Zaanse Schans volledig tot zijn recht te laten komen!

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten