Zuid-Afrikahuis

Amsterdam
Vergaderen
5-50

Het pand van het Zuid-Afrikahuis, ook wel ‘de Dubbele Arend’ genoemd, is rond 1620 gebouwd door de familie Hasselaer uit Haarlem die als wapen een dubbele witte Arend hanteerde. In 2014 en 2015 is Het Zuid-Afrikahuis een zodoende grote renovatie ondergaan. Met deze renovatie heeft het gebouw in het bijzonder een prachtige kleine theaterzaal en een vernieuwde studiezaal gekregen.

 

Het huis beschikt over verschillende zalen. De Studiezaal heeft een zowel unieke als geheel op Zuid-Afrika gerichte collectie. Het Voorhuis is de ontvangstkamer van het gebouw. In de Theaterzaal zijn aan de ene kant culturele en aan de andere kant literaire evenementen gehouden rondom Zuid-Afrika. Daarnaast kijkt de Vergaderzaal uit op de binnentuin.

 

Voor meer informatie over het Zuid-Afrikahuis klik hier.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten