Zuiderkerk

Amsterdam
Vergaderen, Trouwen, Feesten
10-600

De Zuiderkerk, een schitterend gebouw in Hollandse renaissancestijl is van de befaamde architect Hendrik de Keyser, die in de kerk begraven ligt. In 2000 is het interieur ingrijpend vernieuwd en voorzien van moderne faciliteiten. De zijbeuken zijn transparant ingevuld, waardoor de ruimtelijke kwaliteit van de spatieuze middenbeuk goed tot haar recht komt. De strakke glazen en stalen bouwdelen benadrukken de monumentale waarde van de ruimte.

Deze combinatie van eigentijdse elementen met vier eeuwen geschiedenis biedt een bijzonder decor aan particuliere en zakelijke evenementen. Zoals bruiloften, diners, congressen, lezingen, recepties en concerten. Tevens is de kerk geschikt voor intieme sessies en bijeenkomsten door de veelzijdige kanten van de kerk.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten