ZUIDERKERK

Amsterdam
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen
10-500

De Zuiderkerk is de eerste voor de protestantse eredienst ontworpen kerk in Amsterdam. De Zuiderkerk is gebouwd nabij de Sint Antoniesbreestraat in de Lastage. Tegenwoordig is dit de Nieuwmarktbuurt. Op 2 november 2010 werd bekendgemaakt dat per januari 2011 het Nationaal Historisch Museum de Zuiderkerk tijdelijk, voor een periode van vijf jaar, huurt als onderkomen. Zowel als expositieruimte als voor kantoorruimte. Het museum in oprichting werd in de loop van 2011 door de regering opgeheven vanwege bezuinigingen. Sindsdien wordt de kerk regelmatig verhuurd voor onder andere bijeenkomsten en culturele activiteiten.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het geven van uw trouwfeest, een congres, een diner of een vergadering?  De Zuiderkerk is zeer geschikt voor zaalverhuur in Amsterdam. De kerk beschikt over een vijftal zalen en herbergt een ongekende sfeer. Het schitterende gebouw is voorzien van vele klassieke elementen uit de Hollandse renaissancestijl én kent vele moderne faciliteiten. Zaalverhuur bij de Amsterdamse Zuiderkerk zorgt voor een evenement dat nooit wordt vergeten! De perfecte evenementen locatie in Amsterdam.

ZUIDERKERK

Bent u op zoek naar een unieke congreszaal in Amsterdam? De Zuiderkerk in Amsterdam beschikt over diverse congreszalen met sfeervolle karakteristieke elementen. Het schitterende gebouw in Hollandse renaissancestijl is gebouwd in de 17e eeuw en is voorzien van geometrische vormen, mooie hoge ramen en een groot middenschip. De ideale locatie voor congressen, vergaderingen en andere evenementen. Bekijk de verschillende zalen.

MIDDENSCHIP

Deze zaal biedt als mogelijkheden diner tot 300 personen, receptie tot 600 personen en concert tot 500 personen. En ook een Huwelijk, herdenking, congres, beurs, lezing, college.

GLAZEN ZAAL

Deze zaal biedt als mogelijkheden: Vergadering aan rechthoekige tafel, circa 35 mensen, Vergadering in theateropstelling, circa 60 mensen. En ook een Kleedkamer,  Repetitie ruimte en een Catering ruimte

GALERIJ

Deze zaal staat in open verbinding met het middenschip en is geschikt voor gebruik in combinatie met het middenschip.Deze zaal biedt als mogelijkheden diner tot 300 personen, receptie tot 600 personen en een concert tot 500 personen En ook een Huwelijk, congres of beurs

CONSISTORIE

De Consistorie is geschikt voor kleine bijeenkomsten tot circa 10 mensen. Ideaal als bijvoorbeeld trainingslocatie of vergaderzaal.

RODE ZAAL

Deze ruimte is geschikt voor kleinere bijeenkomsten tot circa 75 mensen. De rode zaal staat in open verbinding met het middenschip. Ideaal voor bijvoorbeeld een congres of concert.

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties! 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten