ZUIDERZEEMUSEUM

Enkhuizen
Dineren, Borrelen, Vergaderen, Trouwen, Feesten
10-350

Niet alleen de magische maar ook historische ruimtes van het Zuiderzeemuseum zijn een uniek decor voor een om te beginnen bijzonder event! Het museum heeft namelijk voor ieder wat wils; wij begeleiden u graag in het vinden van de al met al juiste locatie binnen deze Historische Parel van het Noord-Holland.

VERGADERING

Soms wil je bijvoorbeeld met je afdeling of directie even buiten de deur vergaderen. Even een frisse wind door je gedachten en bovendien geen pottenkijkers in de buurt. Het Zuiderzeemuseum biedt verschillende, verrassende vergaderlocaties. En heb je even pauze? Dan laad je jezelf weer op in het museum! Als je niet ‘thuis’ wilt vergaderen, kun je natuurlijk kiezen voor een gewone hotel- of congreszaal. Maar bekijk eerst eens de mogelijkheden van het Zuiderzeemuseum. Dat biedt namelijk niet alleen fraaie, historische vergaderzalen, maar ook een heel inspirerende museumomgeving met cultuur, geschiedenis en design. Wat dacht je bijvoorbeeld van locatie Purmerend? Purmerend is een kleine, onlangs gerenoveerde boardroom. Stel je voor: vergaderen in een eigentijdse setting op heerlijke designstoelen.  De ruimte Purmerend heeft een capaciteit van maximaal 10 personen. De ruimte Purmerend is standaard voorzien van onder andere WIFI, een Ultra HD-beeldscherm, flip-over, pennen en papier.

KOFFIEHUIS HOORN

Koffiehuis Hoorn is een historische ruimte achter een bakkerswinkel. Waardoor je prettig vergadert tussen sfeervolle, antieke tegeltableaus. Tussen de middag genieten jullie bijvoorbeeld van een heerlijke broodjeslunch in  het Amsterdamse Huis. En heb je nog een momentje pauze? Dan wandel je natuurlijk door de geschiedenis in het buitenmuseum! Wedden dat jullie met heel nieuwe ideeën weer naar huis gaan? Koffiehuis Hoorn is standaard voorzien van ondere andere WIFI en een groot Ultra HD-beeldscherm. Maar ook van een flip-over, pennen en papier. Koffiehuis Hoorn heeft een capaciteit van echter maximaal 30 personen.

HET PEPERHUIS

Het Peperhuis bestaat uit twee zalen die met elkaar verbonden zijn en is dus ideaal voor een combinatie van bijvoorbeeld een informele ontmoeting en een officieel persmoment. Of voor een communicatieteam ‘achter de schermen’. Ontvang je gasten of de pers in de voorste zaal en nodig ze uit in de achterste zaal. Volledig uitgerust met niet alleen een beamer maar ook een microfoon. Super handig voor de presentatie. Na afloop breng je de gasten in de voorste zaal in contact met jouw deskundigen. Je laat ze er bovendien de nieuwste modellen uitproberen of je presenteert er je nieuwste culinaire creatie. En bij mooi weer betrek bijvoorbeeld je privé-terras bij het programma!

Het is een museum met verschillende gebouwen uit heel Noord-Holland. Het Zuiderzeemuseum beschikt over de volgende locaties:

  Theater Diner Feest Receptie Carre
Het Amsterdamse Huis 150 gasten 250 gasten 350 gasten
Het Peperhuis

–        Voorzaal

–        Achterzaal

 

40 gasten

80 gasten

 

50 gasten

100 gasten

 

60 gasten

120 gasten

Café Hindeloopen 30 gasten 40 gasten
Koffiehuis Hoorn 30 gasten 20 gasten
Pand Purmerend 12 gasten
Wieringer Kapel 60 gasten
Binnenmuseum: Atrium 40 gasten 125 gasten

 

Benieuwd op welke locaties wij nog meer evenementen voor jullie kunnen organiseren? Bekijk hier onze andere locaties!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten