MASTERS EXPO

Creations by Ciel Bleu

Hal:10

Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van Ciel Bleu Restaurant in samenwerking met NH Catering & Events verrassen je met de meest smaakvolle gerechten uit de internationale keuken, waarvoor het restaurant maar liefst twee Michelinsterren heeft ontvangen. De attente bediening geeft je een warm welkom in het restaurant en neemt je mee door de seizoensmenu’s met de uitzonderlijke creaties van Ciel Bleu’s gerenommeerde chefs. De ultieme culinaire ervaring op hoog niveau, met spectaculair uitzicht over Amsterdam, vind je op de 23ste etage van Hotel Okura Amsterdam. En dit jaar samen met NH Catering & Events in hal 10 op de MASTERS EXPO.

Proef de heerlijke gerechten van Creations by Ciel Bleu en ondersteund door NH Catering & Events op MASTERS EXPO. Beleef een unieke culinaire beleving in het Restaurant, Cocktails & Bites bar (met uitzicht over de beursvloer) of in de Champagne en Oesterbar!

Van 18 t/m 22 november in RAI Amsterdam: MASTERS EXPO – The Forward Edition.

Koop nu je tickets voor MASTERS EXPO hier!

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten