MVO / Duurzaam

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Ook bij NH-Catering weten we wat duurzaam en verantwoord genieten inhoudt. Voor ons is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) de normaalste zaak. En zijn wij bovendien bezig met de toekomst en de wereld. Ontdek onze partnerships en MVO beleid!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid spelen bij Noord-Holland Catering een grote rol. Wij werken bijvoorbeeld samen met “WerkSaam West-Friesland” en “Fifteen Werkt” (concept van bekende chef Jamie Oliver). Dit samen zorgt voor een zeer MVO gericht personeelsbeleid.

MVO

WerkSaam West-Friesland 

MVO/Duurzaam

WerkSaam is hét leer-werkbedrijf van West-Friesland. Een bedrijf met een helder doel: het ontwikkelen van de arbeidsvaardigheden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bieden werkervaring en scholing binnen uiteenlopende werksoorten. In de eigen leer-werkbedrijven of daarbuiten. Enthousiaste medewerkers stromen, onder deskundige begeleiding, door naar een passende werkplek. Dit kan zijn in het reguliere bedrijfsleven of bijvoorbeeld bij de (lokale) overheid. Kwaliteit, maatwerk en enthousiasme kenmerken de producten en diensten. WerkSaam West-Frielsand bied bedrijven en instellingen de kans het MVO-beleid op een mooie manier invulling te geven.

MVO Proud Partner West-FrieslandMVO/Duurzaam

MVO West-Friesland is een initiatief van WerkSaam West-Friesland. Bovendien uitgevoerd in combinatie met het West-Friese bedrijfsleven en de gemeentes. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is iets wat wij niet doen uit commercieel oogpunt of voor de prijzen. Maar uiteraard zijn wij erg trots op de erkenning die we hiermee hebben gekregen van MVO West-Friesland als Proud Partner.

Sponsoring

Naast ons op personeelsgerichte MVO beleid zijn wij trotse sponsor van verschillende sport, en liefdadigheidsverenigingen in Noord-Holland. Als Noord-Holland Catering steunen wij graag kleine verenigingen en stichtingen. Allen welke met een hart voor de gemeenschap, bijdragen aan bijvoorbeeld de ontwikkeling van kinderen, dagbesteding van ouderen of het steunen van mensen in moeilijke situaties. Want niet alleen in wat wij doen, maar ook in ons MVO beleid is aandacht ons kernwoord.

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten