NH CATERING & EVENTS

Uitgangspunt NH Catering & Events; persoonlijke aandacht en de wensen van de klant vertalen in een blijvende herinnering!

Een goed evenement bevat volgens NH Catering & Events de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Zaken die juist door de ervaring van NH Catering & Events naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging, het aankleden van de locatie tot het invullen van het programma. En daarnaast natuurlijk ook het uitserveren van culinaire verassingen, zijn wij dé evenementenpartner!

WIE ZIJN WIJ?

Wie zijn wij? Het waren de vrienden en kennissen van de heer Jonkman (directeur) die na een avond gezellig tafelen zeiden: “De gezelligheid, kwaliteit en aandacht die jullie geven, kom je alleen maar tegen in restaurants.” Bij cateraars vind je op de één of andere manier vaak niet deze kwaliteit en vooral niet deze aandacht. Dit gaf de aanleiding tot het starten van een catering bedrijf met alle kennis en ervaring die aanwezig was. Nu vele jaren later is het bedrijf ontzettend gegroeid. Nog altijd met dezelfde rode draad als toen: aandacht!

En zo is het dan ook door de jaren heen is het steeds lastiger geworden om in één zin uit te leggen wat wij doen. Maar ons uitgangspunt is nooit veranderd! Het uitgangspunt blijft; persoonlijke aandacht en de wensen van de klant vertalen in een blijvende herinnering. De feitelijke uitwerking daarvan is echter wel steeds verder uitgebreid. Daar heeft dit uitgangspunt zeker aan bijgedragen.

Van een smaakvol buffet tot het volledig faciliteren en organiseren van een (publieks) evenement. Of een VIP galadiner met alle bijbehorende facetten. Inmiddels hebben wij het allemaal vele malen met plezier mogen verzorgen! De reacties welke wij kregen zorgen ervoor dat wij altijd met onze passie en volledige aandacht aan de slag gaan.

En zo gaan wij dan ook jaren later met persoonlijke aandacht als kernwaarde nog steeds elke dag aan de slag voor verschillende (inter)nationale opdrachtgevers. En zijn wij dé partner op het gebied van Catering en Events. Wij verzorgen uw gezelschap van A tot Z en denken aan de kleinste details zodat u alleen maar hoeft te genieten. Wij werken altijd na een kort interview; (geheel kosteloos) een voorstel opmaat voor uw uit. Een voorstel passend bij uw event, sfeer, gasten, budget en wensen. En gaan graag met uw event aan de slag en in gesprek over de passende vorm.

 

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten