NH GENIET BOX

Nu nieuw onze NH GENIET BOXEN!

Met trots mogen wij onze nieuwe NH Geniet boxen aan jullie introduceren. Thuis genieten van onze culinaire verassingen, vanaf nu kan dat!
Samen met onze chef Erwin Hendriks hebben wij met veel zorg verschillende boxen voor jullie samengesteld zodat je toch als je wat te vieren hebt, of gewoon een gezellig samenzijn met het gezin wilt plannen dat dat kan!

Geniet nu van de verschillende boxen;
High tea box
Paasbrunch box
Tapas box
Gourmet box
– Wil je Italiaans genieten?! Dat kan ook! Ons zusterbedrijf MED Trattoria bezorgd namelijk een heerlijke 3-gangen diner box!

Deze boxen lanceren wij in samenwerking met Wf Deals en dus voor een ontzettend scherpe prijs online!

Alle prijzen zijn exclusief €4,50 bezorgkosten per adres, en datums afhankelijk van beschikbaarheid
In verband met de aangescherpte maatregelen bezorgen wij de boxen bij je thuis voor de deur op de grond; waarna wij zullen aanbellen en de chauffeur afstand zal nemen en je van een afstand een fijne dag zal wensen. De vouchers dien je vooraf met de reservering op te sturen zodat contact op korte afstand niet nodig hoeft te zijn. Verder volgen wij ook tijdens het productieproces, uiteraard alle richtlijnen van het RIVM.

Vragen of meer informatie? Mail of bel gerust! info@nh-catering.nl of 0229-402034!

 

 

 

Meer informatie? Mail naar info@nh-catering.nl of bel 0299-402034

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten