West Fries 4 Gangen diner

Exclusief thuis genieten van een high-end 4 gangen diner voor 32,50 pp. De mooiste producten uit de regio, bij jullie thuis!

Nu nieuw onze NH GENIET BOXEN!

Met trots mogen wij onze nieuwe NH Geniet boxen aan jullie introduceren. Thuis genieten van onze culinaire verassingen, vanaf nu kan dat!
Samen met onze chef Erwin Hendriks hebben wij met veel zorg verschillende boxen voor jullie samengesteld zodat je toch als je wat te vieren hebt, of gewoon een gezellig samenzijn met het gezin wilt plannen dat dat kan!

Bestel jullie box voor donderdag 12.00 voor het aankomende weekend via info@nh-catering.nl

Voor maar 32,50 per persoon genieten jullie thuis van dit heerlijke diner!*

Support de West-Friese leveranciers en geniet thuis van een heerlijk luxe 4-gangen diner. Geniet van de mooiste producten uit de regio aan jullie eigen keukentafel. Chef Erwin Hendriks bereidt alles voor jullie voor, jullie hoeven alleen nog de laatste finishing touch te doen en de borden op te maken onder de vakkundige begeleiding van onze chef Erwin! Thuis genieten van een uitgebreid 4-gangen diner was nog nooit zo makkelijk en lekker!

West friese Amuse
***
Enkhuizer gerookte zalm van Smoking met salade van Opperdoeser aardappel, gehakte bieslook, goudsbloem, Oost-Indische kers, Meat radisch van PUUR en Buysman groene kruidenmayonaise
Met minibroodjes van Bakkerij Raat
***
Velouté van spitskool van Bakkums Boetje, gebrande koffie van Koffie van Hoorn, peterselie-olie en gebruineerde amandel
***
24-uurs gegaarde West Friese rundersucade, puree van innovatoraardappel van Bus en Klaver Kaas, bundelzwammetjes, gekarameliseerde bloemkool en boetjes koolsla
***
Vanille-cheesecake  met gemarineerde aardbeien, munt , kersen en Merenque

Deze boxen lanceren wij in samenwerking met een fantastische set aan West Friese leveranciers!

Reserveer hier!

*Alle prijzen zijn exclusief €4,50 bezorgkosten per adres, en datums afhankelijk van beschikbaarheid
In verband met de aangescherpte maatregelen bezorgen wij de boxen bij je thuis voor de deur op een krat; waarna wij zullen aanbellen en de chauffeur afstand zal nemen en je van een afstand een fijne dag zal wensen. De vouchers dien je vooraf met de reservering op te sturen zodat contact op korte afstand niet nodig hoeft te zijn. Verder volgen wij ook tijdens het productieproces, uiteraard alle richtlijnen van het RIVM.

Vragen of meer informatie? Mail of bel gerust! info@nh-catering.nl of 0229-402034!

 

 

 

 

Meer informatie? Mail naar info@nh-catering.nl of bel 0299-402034

 

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten