Nieuws

Kerstmenu’s zijn LIVE!

1 oktober 2018

Het is pas 1 oktober, maar wij zijn graag goed voorbereid! En daarom staan onze kerstmogelijkheden nu al Live. Ons culinair zat er van de zomer al op te zweten, maar het is ze weer gelukt om een kerst samenstelling vol culinaire verassingen voor jullie te maken!

Lees meer

2de Editie VVO Awards groot succes!

24 september 2018

1 september vond de 2de editie van de VVO Awards plaats in de grote kerk van Oosthuizen. Wederom een groot succes, waar meer dan 80 gasten genoten van een heerlijk diner op een prachtige locatie, waarna de awardshow en feestavond volgde. Het bleef nog lang onrustig in Oosthuizen…

Lees meer

Aftermovie Proef Opmeer 2018

9 augustus 2018

Ook dit jaar was Proef aan tafel Opmeer een groot succes! Noord Holland Catering is de trotse organisator van dit fantastische food event voor het hele gezin!

 

Lees meer

Foodfestival Proef Opmeer Zaterdag 4 augustus

26 juli 2018

Zaterdag 4 augustus is het zo ver; dan vindt de tweede editie plaats van ”Proef Opmeer” op het Recreatieterrein de Weyver in Hoogwoud. Het culinaire evenement en foodfestival voor het hele gezin! Het festival is geheel gratis te betreden en wordt georganiseerd door Noord-Holland Catering in samenwerking met de Landbouwshow Opmeer.

Lees meer

Onze topchef Erwin Hendriks in de Misset Catering

26 juli 2018

De lunch verzorgen op een Amsterdamse rondvaartboot, een ‘dinner in the sky’ op 50 meter hoogte of het jaarlijkse galadiner voor de dijkgraaf. Het zijn zomaar een paar klussen die deze week in de agenda van Erwin Hendriks hadden kunnen staan. De chef-kok bij Noord-Holland Catering koestert de afwisseling van zijn vak. En verloochent daarbij nooit zijn voorliefde voor pure smaken.

Lees meer

Crowdfunding diner van de West-Friese tafel

26 juli 2018

Op zondag 15 juli vond het crowdfunding diner van de West-Friese tafel plaats. Noord-Holland Catering mocht dit bijzondere diner verzorgen!

Lees meer

Restaurant Jacob

Opening Restaurant Jacob in Katwoude

5 maart 2018

Binnenkort opent er op de Jacobs Hoeve in Katwoude een nieuw restaurant, Restaurant Jacob! Een authentiek restaurant welke past in de omgeving en is de perfecte locatie om een bezoek aan de boerderij mee te combineren.

Lees meer

Prijs

Prijs Lekkerste Maaltijdsalade

5 maart 2018

Tijdens de afgelopen HORECAVA in januari 2018, heeft onze souschef Yasin de 3de prijs behaald met zijn salade ‘Achter het net’ tijdens de wedstrijd ‘Lekkerste Maaltijdsalade van Nederland 2018’.

Lees meer

Dinner in the Sky

Dineren op 50m hoogte | Dinner in the Sky

24 november 2017

Op zaterdag 5 augustus organiseerde wij van Noord-Holland Catering in samenwerking met de landbouwtentoonstelling de eerste editie van het familie food festival Proef Opmeer! Tevens was dit de lancering van ons nieuwe food concept: Proef!

Lees meer

NH Catering & MED Trattoria vallen in de prijzen

NH Catering & MED Trattoria vallen in de prijzen

6 februari 2017

Noord Holland Catering en MED Trattoria vallen in de prijzen tijdens ‘De Lekkerste Wedstrijden 2017’

Op maandag 9 Januari won Chefkok (John) van ons zusterbedrijf MED Trattoria de eerste plaats tijdens. ‘Het lekkerste broodje van Nederland Horeca 2017’. De intense Italiaanse smaakbeleving maakte hem de absolute nummer één volgens de jury!

Lees meer

Walk

Amsterdam Light Walk 2016

6 februari 2017

Amsterdam Light Walk 2016

Met lichtjes versierde wandelaars, en wandelschoenen vol kerstversiering. Gisteren ontvingen wij 7000 wandelaars op verschillende plekken in Amsterdam tijdens de Amsterdam Light Walk.

Lees meer

Zaan Hotel

Aftrap bouw ‘Zaan Hotel’

6 februari 2017

Aftrap bouw Zaan Hotel te Zaandam

Vandaag waren wij bij de aftrap van de bouw van ‘Zaan Hotel’ te Zaandam. Hier hebben wij een bouwplaats omgetoverd tot een sfeervolle ruimte voor een echte Zaanse bouw lunch, verzorgd met lokale producten uit de Zaanstreek én inclusief Hollandse meisjes!

Meer weten over deze partij, en wat wij nog meer hebben gedaan? Neem een kijkje in ons portfolio. Voor meer informatie over het hotel, kijk dan hier.

Lees meer

Zeiler van het jaar

Zeiler van het jaar 2016

6 februari 2017

Zeiler van het jaar 2016

Op donderdag 17 November 2016 werd in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA) de Conny van Rietschoten Trofee uitgereikt tijdens de Zeiler van het jaar Gala. De Conny van Rietschoten Trofee is een eerbetoon aan een van de grootste Nederlandse zeilhelden.

Lees meer

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten