ONTMOETEN MET AANDACHT

Ontmoeten met aandacht, dit zijn dé drie woorden die centraal staan binnen onze organisatie. Wij zijn constant bezig met persoonlijke aandacht, zowel naar onze klant als naar leveranciers en andere betrokken partijen. Wat ons betreft is dit de key voor elke organisatie.

Als catering- en evenementenbureau vinden wij dat een goed evenement de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering bevat. Zaken die juist door de ervaring van NH-Catering & Events naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging, het aankleden van de locatie tot het invullen van het programma. En daarnaast natuurlijk ook het uitserveren van culinaire verrassingen, zijn wij dé evenementenpartner!

Samen met ons strategisch partner, dtevents, willen wij het belang van ontmoeten met aandacht, meer onder de aandacht brengen! Ook bij dtevents staat aandacht centraal binnen de organisatie.

ONTMOETEN MET AANDACHT, IN ALLES WAT WIJ DOEN

Zowel in het contact met de klant, in het uitwerken van het concept voor de klant als naar de leverancier. Samen met onze chefs creëren wij de mooiste gerechten en culinaire belevingen. Met als uitgangspunt: persoonlijke aandacht en de wensen van de klant vertalen in een blijvende herinnering! Samen met dtevents, het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland, verzorgen wij voor iedereen een onvergetelijke dag!

Als strategisch partners leren wij altijd de beste kwaliteit, waarbij ontmoeten met aandacht het uitgangspunt is!

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten