Opening Restaurant Jacob in Katwoude

5 maart 2018

Binnenkort opent er op de Jacobs Hoeve in Katwoude een nieuw restaurant, Restaurant Jacob! Een authentiek restaurant welke past in de omgeving en is de perfecte locatie om een bezoek aan de boerderij mee te combineren.

Geniet hier van de meest heerlijke Nederlandse gerechten, allemaal bereid met de beste lokale producten. Het restaurant heeft een vriendelijke sfeer en een eigen terras met uitzicht over het polderlandschap. Met de locatie gelegen tussen Volendam en Monnickendam, is een bezoek aan het restaurant goed te combineren met een bezoek aan deze populaire plaatsen en een wandeling over het boerenterrein. Bezoek de nieuwe Jersey koeien stallen en de ruime kaaswinkel, speel Oud Hollandse spellen of een potje Boerengolf.

Voor zowel groepen als particulieren, een unieke locatie voor een heerlijke lunch of diner!

Meer informatie? Klik hier voor de pagina van het restaurant

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten