WIE IS NH CATERING & EVENTS?

Zoals de meeste goede ideeën ontstaan; gewoon in de tuin, onder het genot van een hapje en een drankje!

Een goed evenement bevat volgens NH Catering & Events de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Zaken die juist door de ervaring van NH-Catering & Events naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging, het aankleden van de locatie tot het invullen van het programma. En daarnaast natuurlijk ook het uitserveren van culinaire verrassingen, zijn wij dé evenementenpartner!

Meer informatie

STICHTING DE WESTFRIESE TAFEL

Westfriese-tafel-ambassadeur

‘De mooiste producten uit de regio bij jullie aan tafel of op het event brengen’, dat is waar Stichting de Westfriese Tafel energie uit haalt.

Met trots zijn wij, NH Catering & Events, dan ook ambassadeur van Stichting de Westfriese tafel. Met deze stichting zetten wij ons in voor promotie van het ambachtelijke agrarische product. Samen met Top fotograaf Duco De Vries,2 Michelin sterren Chef Onno Kokmeijer en Reclameman Peter Commandeur vertellen wij het verhaal van de telers om zo de mooiste producten uit de regio een podium te geven.

Meer informatie

FOODBOOK 2022

In ons foodbook laten we jullie de mogelijkheden zien voor jullie event, van kleinschalig en intiem tot groots en creatief.

Neem een kijkje in ons culinaire boek, hierin verzamelde wij voor jullie een selectie aan mogelijkheden. Opzoek naar een cateraar voor een event, wij staan je graag bij! Verzorgen, bezorgen en totaal ontzorgen is wat wij graag voor jullie doen. Ons event team staat klaar om aan de slag te gaan met jullie evenement, en denken aan de kleinste details zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten!

Meer informatie

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten