Wie zijn wij?

 

Zoals de meeste goede ideeën ontstaan; gewoon in de tuin, onder het genot van een hapje en een drankje!


Het waren de vrienden en kennissen van de heer Jonkman (directeur) die na een avond gezellig tafelen zeiden: “De gezelligheid, kwaliteit en aandacht die jullie geven, kom je alleen maar tegen in restaurants.” Bij cateraars vind je op de één of andere manier vaak niet deze kwaliteit en vooral niet deze aandacht. Dit gaf de aanleiding tot het starten van een catering bedrijf met alle kennis en ervaring die aanwezig was. Nu vele jaren later is het bedrijf ontzettend gegroeid. Nog altijd met dezelfde rode draad als toen: aandacht!

 

Meer informatie

De West-Friese tafel

‘De mooiste producten uit de regio bij jullie aan tafel of op het event brengen’, dat is waar wij onze energie uit halen. Met trots zijn wij dan ook ambassadeur van Stichting de West Friese tafel. Met deze stichting zetten wij ons in voor promotie van het ambachtelijke agrarische product en samen vertellen wij het verhaal van de telers.

Een bijzondere samenwerking tussen Top fotograaf Duco De Vries en 2 Michelin sterren Chef Onno Kokmeijer en Reclameman Peter Commandeur om zo de mooiste producten uit de regio een podium te geven. Zo startte de West Friese tafel, een jongensdroom dat uitgegroeid is tot een prachtig regionaal platform.

Ons doel; de mooiste producten vol met passie en liefde, rechtstreeks van het land bij ons in de keuken en bij jullie op het event!

Meer informatie

Foodbook

Disclaimer

Neem een kijkje in ons culinaire boek, hierin verzamelde wij voor jullie een selectie aan mogelijkheden. Opzoek naar een cateraar voor een event wij staan je graag bij. Verzorgen, bezorgen en totaal ontzorgen is wat wij graag voor jullie doen. Ons event team staat klaar om aan de slag te gaan met jullie evenement, en denken aan de kleinste details zodat jullie alleen nog maar culinair hoeven te genieten!

In ons foodbook laten we jullie de mogelijkheden zien voor jullie event, van kleinschalig en intiem tot groots en creatief. In het foodbook laten we jou de culinaire mogelijkheden zien. 

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten