De West-Friese tafel

‘De mooiste producten uit de regio bij jullie aan tafel of op het event brengen’, dat is waar wij onze energie uit halen. Met trots zijn wij dan ook ambassadeur van Stichting de West Friese tafel. Met deze stichting zetten wij ons in voor promotie van het ambachtelijke agrarische product en samen vertellen wij het verhaal van de telers.


Een bijzondere samenwerking tussen Top fotograaf Duco De Vries en 2 Michelin sterren Chef Onno Kokmeijer en Reclameman Peter Commandeur om zo de mooiste producten uit de regio een podium te geven. Zo startte de West Friese tafel, een jongensdroom dat uitgegroeid is tot een prachtig regionaal platform.

Ons doel; de mooiste producten vol met passie en liefde, rechtstreeks van het land bij ons in de keuken en bij jullie op het event!

Onze chef Erwin Hendriks is dagelijks in contact met de telers uit de regio, opzoek naar de mooiste, beste en duurzaamste manier om producten te telen, te verwerken of te innoveren. Samen met Sterrenchef Onno Kokmeijer creëert Erwin de meest bijzondere gerechten, om zo een platform te geven aan de prachtige producten in de regio en de passie van de teler naar jullie event te brengen.

Daarnaast is binnen de West Friese tafel een kennis en ontwikkelingsplatform ontwikkeld om de werkgelegenheid te stimuleren op het gebied van culinair en agri; en daarnaast een manier voor telers en producten om met elkaar in contact te komen ervaringen te delen en de markt samen te benaderen.

Ons doel; de mooiste producten vol met passie en liefde, rechtstreeks van het land bij ons in de keuken en bij jullie op het event! 

Wil je meer weten over de tafel, de initiatieven of de mogelijkheden op jouw event? Denk je aan een Agri ondernemer, een Innovator op het gebied van Food, een mooie lezing, interactieve sessie of live seminar van Onno Kokmeijer of Erwin Hendriks op jullie culinaire evenement? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Dus neem gerust contact met ons op! Als symbool van het platform hebben we zelfs de tafel fysiek ontwikkeld; als eyecatcher op een event, promotie doeleinden, overdekt podium of pop-up restaurant wij brengen de tafel en producten naar jullie toe en zo komt het mooiste van Noord Holland wel heel dichtbij! Met NH Catering & Events haal je dus in één klap de ambassadeur van het Noord Hollandse en West friese product in huis bij jullie op locatie of voor jullie event of bijeenkomst.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten