STICHTING DE WESTFRIESE TAFEL

‘De mooiste producten uit de regio bij jullie aan tafel of op het event brengen’, dat is waar Stichting de Westfriese Tafel energie uit haalt.

Met trots zijn wij, NH Catering & Events, dan ook ambassadeur van Stichting de Westfriese tafel. Met deze stichting zetten wij ons in voor promotie van het ambachtelijke agrarische product. Samen met Top fotograaf Duco De Vries,2 Michelin sterren Chef Onno Kokmeijer en Reclameman Peter Commandeur vertellen wij het verhaal van de telers om zo de mooiste producten uit de regio een podium te geven.

ONS DOEL

Onze chef is dagelijks in contact met de telers uit de regio. Opzoek naar de mooiste, beste en duurzaamste manier om producten te telen, te verwerken of te innoveren. Samen met 2-sterrenchef Onno Kokmeijer creëren zij de meest bijzondere gerechten. Om zo vervolgens een platform te geven aan de prachtige producten in de regio en de passie van de teler naar jullie event te brengen.

Daarnaast is binnen de West Friese tafel een kennis en ontwikkelingsplatform ontwikkeld om de werkgelegenheid te stimuleren op het gebied van culinair en agri. En daarnaast een manier voor telers en producten om met elkaar in contact te komen. En natuurlijk om ervaringen te delen en de markt samen te benaderen.

MEER WETEN OVER DE WESTFRIESE TAFEL?

Wil je meer weten over de tafel, de initiatieven of de mogelijkheden op jouw event? Denk je aan een Agri ondernemer, een Innovator op het gebied van Food of een mooie lezing? Of juist een interactieve sessie of live seminar van Onno Kokmeijer of onze chef op jullie culinaire evenement? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Dus neem gerust contact met ons op! Als symbool van het platform hebben we zelfs de tafel fysiek ontwikkeld. De tafel als eyecatcher op een event, voor promotie doeleinden of als overdekt podium. Of wat dacht je van een pop-up restaurant? Wij brengen de tafel en producten naar jullie toe en zo komt het mooiste van Noord Holland wel heel dichtbij! Met NH Catering & Events haal je dus in één klap de ambassadeur van het Noord Hollandse en West-Friese product in huis bij jullie op locatie of voor jullie event of bijeenkomst.

NH Catering & Events voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten