Wie zijn wij?

 

Zoals de meeste goede ideeën ontstaan; gewoon in de tuin, onder het genot van een hapje en een drankje!


Het waren de vrienden en kennissen van de heer Jonkman (directeur) die na een avond gezellig tafelen zeiden: “De gezelligheid, kwaliteit en aandacht die jullie geven, kom je alleen maar tegen in restaurants.” Bij cateraars vind je op de één of andere manier vaak niet deze kwaliteit en vooral niet deze aandacht. Dit gaf de aanleiding tot het starten van een catering bedrijf met alle kennis en ervaring die aanwezig was. Nu vele jaren later is het bedrijf ontzettend gegroeid. Nog altijd met dezelfde rode draad als toen: aandacht!

 

 

Een goed evenement bevat de juiste mix van locatie, faciliteiten, activiteiten en catering. Zaken die juist door de ervaring van NH-Catering & Events naadloos in elkaar overlopen. Vanaf de uitnodiging, het aankleden van de locatie tot het invullen van het programma. En daarnaast natuurlijk ook het uitserveren van culinaire verassingen, zijn wij dé evenementenpartner!

En zo is het dan ook door de jaren heen is het steeds lastiger geworden om in één zin uit te leggen wat wij doen. Maar ons uitgangspunt is nooit veranderd! Het uitgangspunt blijft; persoonlijke aandacht en de wensen van de klant vertalen in een blijvende herinnering. De feitelijke uitwerking daarvan is echter wel steeds verder uitgebreid. Daar heeft dit uitgangspunt zeker aan bijgedragen.

Van een smaakvol buffet tot het volledig faciliteren en organiseren van een (publieks) evenement. Of een VIP galadiner met alle bijbehorende facetten. Inmiddels hebben wij het allemaal vele malen met plezier mogen verzorgen! De reacties welke wij kregen zorgen ervoor dat wij altijd met onze passie en volledige aandacht aan de slag gaan.

En zo gaan wij dan ook jaren later met persoonlijke aandacht als kernwaarde nog steeds elke dag aan de slag voor verschillende (inter)nationale opdrachtgevers. En zijn wij dé partner op het gebied van Catering en Events. Wij verzorgen uw gezelschap van A tot Z en denken aan de kleinste details zodat u alleen maar hoeft te genieten. Wij werken altijd na een kort interview; (geheel kosteloos) een voorstel opmaat voor uw uit. Een voorstel passend bij uw event, sfeer, gasten, budget en wensen. En gaan graag met uw event aan de slag en in gesprek over de passende vorm!

Landliefde

Samen met onze chefs creëren wij de mooiste gerechten en culinaire belevingen. Vooral culinaire belevingen waar de liefde voor het product altijd het start punt is. Binnen onze bedrijfsfilosofie ‘Landliefde’ geven wij lokale telers een podium en platform in onze gerechten. Met veel aandacht en zorg kiezen wij onze leveranciers, veelal kleinschalig en (West-Fries) regionale telers, om zo het Noord Hollandse erfgoed te vergroten en te behouden. Met een korte supply-chain; rechtstreeks van het land, bij ons in de keuken en zo bij uw op het event!  Zo zijn wij dan ook medeorganisator en realisator van ‘De West-Friese tafel’. Daarvoor creëren wij een samenwerking met de founder; Onno Kokmeijer de mooiste culinaire belevingen van Noord-Holland!

MVO

Als NH-Catering & Events werken wij met een duurzame en sociale filosofie binnen het bedrijf. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat dan ook hoog in het vaandel! Met veel trots zijn wij dus al jaren partner van onder andere Frsh en Werksaam West-Friesland. Waar wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiden, begeleiden en coachen tot een volwaardige arbeidskracht. Binnen ons bedrijf stellen wij dan ook een intensief opleidingsprogramma op. Om zo de integratie in de arbeidsmarkt te laten slagen, en al enige jaren met groot succes!

Partnerships

Door de jaren heen zijn wij partner geworden van vele verschillende prachtige bedrijven en instanties. Waaronder; Stadsherstel Amsterdam, Vereniging Hendrick de Keyser, Olympisch Stadion, Blue Boat Company, Zaans museum en Provincie Noord-Holland. Maar ook AMC Amsterdam, KPMG Nederland, Schouwburg het Park Hoorn en Hoogheemraadschappen in verschillende regio’s.

ONCE

Met trots zijn wij lid van vak en branche organisatie ONCE (Officieel Netwerk Catering Events). De vereniging bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is bedoeld voor partycateraars die zich naar opdrachtgevers wensen te onderscheiden. Door middel van waarborging te bieden op het gebied van Hygiëne, Arbo en Milieu, kwaliteit, professionaliteit en leverbetrouwbaarheid. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van once; www.once.eu.

De Proefkamer

Geen partij is hetzelfde, maar door onze ruime ervaring in groepen van klein tot groot kunnen wij zeker een passend voorstel maken. Bij alle mogelijkheden staan gerechten met pure producten centraal. Lastig kiezen? Dan kunnen wij uiteraard een voorstel doen en een proeverij organiseren om de keuze te vereenvoudigen. Ervaar wie wij zijn.

Nadat u een overzichtelijke en heldere offerte heeft ontvangen, nodigen wij u geheel vrijblijvend uit bij ons op het bedrijf. Een offerte is een stukje papier, het verzorgen van catering is een emotie die moeilijk over te brengen is op papier. “NH Catering & Events verzorgt catering die je ruikt, ziet en proeft”. En wat is er leuker dan een voorproefje op uw eigen event? Wij nemen rustig de tijd voor u en lopen alle kleine details met u na. Onder het genot van het door u uitgekozen menu, hapje of drankje.

Na het ontvangst nemen wij u direct mee de keuken in. Hier maakt u kennis met onze koks en vertellen zij u over hun werkwijze. Na het bezoek aan de keuken gaan we naar de proefkamer, waar wij u de geoffreerde hapjes en gerechten laten proeven. Tijdens deze proefsessie zullen wij uw offerte bespreken en suggesties doen over het interieur, bloemen, servies, locatie, entertainment, vervoer en nog veel meer. Alles zodat u een compleet beeld heeft van uw event. Tevens is dit een goed moment om de vragen die u heeft met ons te delen, zodat wij daar samen een passend antwoord op kunnen vinden.

Bij NH Catering & Events is aandacht de rode draad in het bedrijf. Deze aandacht verdient U als klant vanaf het eerste contact. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten