Gouden Eeuw Diner

Zakelijk

Donderdag 21 en vrijdag 22 november 2019 hebben wij het exclusieve Gouden Eeuw Diner georganiseerd. Het Gouden Eeuw Diner werd georganiseerd in het Westfries Museum in Hoorn.

Onder het motto “Proef de Gouden Eeuw” verzorgde chefkok Erwin Hendriks van NH Catering & Events en Onno Kokmeijer (twee michelinsterren) en founder van de Westfriese Tafel samen op 21 en 22 november een exclusief diner in de zeventiende-eeuwse Schutterijzaal van het Westfries Museum. Het Westfriese product en de Gouden Eeuw staan deze avonden centraal.

Deze avonden stonden in het teken van culinaire hoogtepunten en koken op sterrenniveau onder leiding van Onno Kokmeijer en Erwin Hendriks. Beiden lieten zich deze avonden met kookkunst op sterrenniveau inspireren. Zowel door de vaste collectie van het Westfries Museum als de tijdelijke expositie ‘Koele Wateren’ met werken uit het Rijksmuseum Amsterdam. Voorafgaand aan het diner kregen de gasten onder het genot van een drankje en een hapje een persoonlijke toelichting door Ad Geerdink, directeur van het Westfries Museum. Na de persoonlijke toelichting werden de gasten rondgeleid door het museum van de Gouden Eeuw.

 

Ook een uniek en bijzonder event op maat? Wij denken graag met u mee voor de mogelijkheden!
Neem gerust contact op via de mail of bel naar 0299 402 034!

Locatie

Westfries Museum

Aantal

40 gasten