Rondvaarten Amsterdam

Zakelijk

Als exclusief cateraar van Blue Boat Company verzorgen wij hier alle catering aan boord. Geniet samen met een gezelschap van een verzorgde lunch, uitgebreid buffet diner, luxe uitgeserveerd diner, een walking dinner of een borrel. Het is allemaal mogelijk met een rondvaart in Amsterdam aan boord van Blue Boat!

Heerlijk culinair genieten op het water met een rondvaart door Amsterdam! Van een luxe diner, uitgebreide buffetten, lunches of zelfs een high tea, tot aan staande recepties en bedrijfspresentaties, er is van alles mogelijk aan boord. Stap aan boord en laat u meenemen door de Amsterdamse grachten. Geniet van de prachtige oude grachtenpanden en de talloze bruggen op de luxe rondvaartboten van Blue Boat Company! Er zijn een groot aantal rondvaartboten welke geschikt zijn voor zowel presentaties, lunches, vergaderingen, borrels en diners.

Blue Boat Company beschikt over verschillende rondvaartboten, waaronder twee boten die op groene stroom varen en hiermee bijdragen aan een schonere stad. Al de boten zijn voorzien van losstaand meubilair, wat het maken van een gewenste opstelling mogelijk maakt. Daarnaast zijn alle rondvaartboten tijdens de rondvaart door Amsterdam voorzien van een toilet, groot open achterdek en een schuifdak.

Locatie

Vanwege de locatie in het centrum van Amsterdam, bevinden de interessante bezienswaardigheden zich op loopafstand. Een rondvaart kan daardoor perfect gecombineerd worden met het organiseren van een aansluitende activiteit. En wat is er leuker dan de stad te leren kennen vanaf het water!

 

Ook een uniek en bijzonder event op maat? Wij denken graag met u mee voor de mogelijkheden!
Neem gerust contact op via de mail of bel naar 0299 402 034!

Locatie

Blue Boat Company

Aantal

tot 60 gasten

Verzorgd

Exclusief cateraar

Sinds

2009 t/m 2020