Westfriese Tafel

Zakelijk

Voor het tot stand komen van de Westfriese Tafel door middel van crowdfunding en een inzamelingsactie kookte en caterde wij op een unieke locatie in Boezem (NH). De 150 gasten serveerde wij een sharing dinner samen met 2 Michelin sterren chef Onno Kokmeijer.

In de Westfriese Tafel brengen sterrenkok Onno Kokmeijer van Ciel Bleu uit Amsterdam en topfotograaf Duco de Vries heerlijke recepten onder uw aandacht. De recepten zijn samengesteld met hoofdzakelijk Westfriese streekproducten.

Via de stichting komen die mooie producten tot leven, zowel nationaal als internationaal. Het doel van de stichting is, naast promotie van het Westfriese product, kennisoverdracht. Dit zodat het unieke karakter van Westfriesland en de inwoners wordt versterkt en verbindingen op hoog culinair niveau tot stand komen.

 

Ook een uniek en bijzonder event op maat? Wij denken graag met u mee voor de mogelijkheden!
Neem gerust contact op via de mail of bel naar 0299 402 034!

Locatie

Boezem West-Friesland

Aantal

150 gasten

Verzorgd

Catering | PR | Decoratie