Het Restaurant

Het Restaurant

“Waar de Nederlandse keuken en beleving samenkomen”
Restaurant Jacob is een authentiek restaurant dat goed past in zijn omgeving. Het restaurant een vriendelijke sfeer en daarnaast heeft het een eigen terras met uitzicht op het polderlandschap. Bovendien is het gelegen op de rustieke Jacobs hoeve naast dé Henri Willig kaasfabriek in Katwoude.

Meer informatie

Vergaderen in Katwoude

Vergaderen

Vergaderen op de boerderij in Katwoude, tussen de kaas en de koeien. Een bijzondere en unieke locatie voor een vergadering, bijeenkomst of motivatiemiddag. Daarnaast is het een geschikte locatie voor iedereen. Voor kleine en grotere groepen, met een ruimte aan het restaurant en in de Jersey stal. Wij denken graag met u mee voor een passende setting voor uw event! 

Meer informatie

Activiteiten

Activiteiten

Waar is een boerenterrein meer geschikt voor dan spelletjes en activiteiten? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een gezellige en actieve invulling van de dag op de Jacobs Hoeve.

Meer informatie over de activiteiten, neem contact met ons op via info@restaurant-jacob.nl of via 088 – 29 999 00.

Meer informatie

Passend bij elk bedrijf

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Noord-Holland Catering verschillende mogelijkheden passend bij elk bedrijf en rekening houden met de wensen, het budget en de uitstraling die je als bedrijf voor ogen hebt. Bij alle mogelijkheden staan mooie gerechten met pure producten centraal.

Meer informatie

Noord-Holland Catering voor:

  • Verzorgen van catering van A-Z voor ieder budget
  • Afleveren van catering en toebehoren
  • Hoogwaardige catering, met oog voor detail
  • Regionaal, seizoensgerecht, puur en (h)eerlijk genieten